Mission: Impossible 5 pistetään uusiksi

Joulukuussa 2015 ensi-iltaan tähtäävän Mission: Impossible 5:n käsikirjoitus on vielä viime hetkillä menossa uusiksi. Chistopher McQuarrien (Jack Reacher) ohjaaman menestyssarjan viidennen osan käsikirjoittajaksi on palkattu lähinnä videopelimaailmasta tunnettu Will Staples.

Staples ei ole kirjoittanut yhtään tuotantoon asti edennyttä elokuvakäsikirjoitusta, mutta on kirjoittanut useita videopelejä, kuten Call of Duty: Modern Warfare 3:n. Hän on kuitenkin ollut palkattuna kirjoittamaan useita Hollywood-käsikirjoituksia, kuten James Cameronin tuottama Myth, Jeremy Rennerin tähdittämän The Heist ja Vin Dieselin World’s Most Wanted. Yksikään näistä elokuvista ei ole vieläkään edennyt tuotantopyörässä eteenpäin, joten Staples on siirtynyt kohti uusia projekteja.

Edellisen version Mission: Impossible 5:n käsikirjoituksesta kirjoitti Drew Pearce (Iron Man 3), eikä vielä ole tietoa, miten paljon Staplesin versio tulee eroamaan edellisestä, mutta The Hollywood Reporterin mukaan Staples on palkattu tekemään kokonaan uusi versio.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut