Mission: Impossible -ohjaaja kertoo Tom Cruisen myytistä: ”Vain yksi niistä kaikista tarinoista on sataprosenttisesti totta”

Kerrankin tosijuttu!

4.8.2022 21:00

Top Gun: Maverick -tuottaja ja Mission: Impossible -ohjaaja Christopher McQuarrie on paljastanut mielenkiintoisen seikan työpartneristaan ja kaveristaan Tom Cruisesta.

Cruisesta kirjoitetaan paljon. Hän on monien erilaisten tarinoiden keskiössä. McQuarrie paljasti, että hänen tietääkseen vain yksi näistä tarinoista on ollut sataprosenttisesti totta.

– Olen työskennellyt Tomin kanssa viidentoista vuoden ajan, enkä pysty laskemaan niitä kertoja, jolloin olen ollut hänen kanssaan jossain tapahtumassa ja sen jälkeen lukenut aivan vääristyneen tarinan tapahtuneesta, McQuarrie kertoo.

– Kuvasimme Tomin ja Hayleyn [Atwell] kanssa erästä kohtausta Birminghamissa. Luin seuraavana päivänä kuinka Tom ja neljä vierasta olivat käyneet syömässä intialaisessa ravintolassa. Jutussa luki, että Tom halusi istua normaalin pöydän ääressä, eikä missään yksityishuoneessa. Hän tilasi myös kolme annosta kana Masalaa, koska piti siitä niin paljon.

– Soitin Tomille seuraavana päivänä ja kerroin kuinka tämä juttu oli todella erikoinen. Se oli sataprosenttisesti totta! Se on ainut kerta, kun olen lukenut täysin toden jutun hänestä, McQuarrie paljastaa.

Birminghamilainen Asha’s-ravintola julkaisi vierailun tiimoilta kuvan Twitterissä. Toisessa twiitissä luki kuinka Cruise oli syönyt annoksen Tikka Masalaa ja tilannut vielä sen jälkeen saman annoksen kahdesti, koska oli pitänyt siitä niin paljon.

Alla Asha’s-ravintolan julkaisu.

Lisää luettavaa