”Mitä helvettiä!!” – Star Wars -sarja hyllytettiin, 39 jaksoa ei ole koskaan nähnyt päivänvaloa

Kummallinen tapaus.

5.9.2021 20:00

Näyttelijä Joel McHale muisteli työskentelyä Star Wars Detours -animaatiosarjassa, jota ei ole koskaan esitetty.

Star Wars Detours on vuonna 2012 julkistettu animaatiokomediasarja, jonka oli tarkoitus toimia elokuvasarjan parodiana. Robot Chickenin luoneet Seth Green ja Matthew Senreich toimivat animaation tuottajina.

Detoursia tehtiin yhteensä 39 jaksoa, mutta Lucasfilm ei ole ikinä julkaissut sarjaa. Sarja tuotettiin ennen kuin Disney osti Star Warsin. Koska uusi elokuvatrilogia oli tekeillä, Detoursin esittämistä päätettiin lykätä tulevaisuuteen. Lopulta sarjaa ei ole koskaan näytetty.

McHale oli yksi animaation ääninäyttelijöistä. ComingSoonin haastattelussa hän kommentoi Detoursia.

– En vielä tänäkään päivänä osaa kertoa, miksi sitä ei ole esitetty. En tiedä, miksi. En oikeasti tiedä. Seth Green oli koko hommasta vastuussa. Hän on yksi suosikki-ihmisistäni planeetalla. Hän on yksi lahjakkaimmista ihmisistä, ja mielestäni se oli hyvin kirjoitettu. Se voisi olla aivan uusi osa-alue Star Warsista, ja se pitäisi esittää tänäkin päivänä. Se pitäisi julkaista. En tiedä, miksi sitä ei ole tehty. En tosiaankaan osaa sanoa, miksi sitä ei ole näytetty. En ikinä katsonut, en nähnyt vuodettua versiota. Mutta rakastaisin nähdä sen kokonaisuudessaan ja että se julkaistaisiin, McHale totesi.

McHalea turhauttaa, että hän pääsi vihdoin mukaan Star Warsiin, mutta sitten koko sarjaa ei edes näytetä.

– Voi v*ttu sentään. Pääsin Star Wars -universumiin, ja sitä ei koskaan näytetty. Mitä helvettiä!!?

Katso Detoursin traileri alta.

Lähteet: ComingSoon, Star Wars

Lisää luettavaa