Mitä ihmettä? Hollywood-kaunotar pitää tekopenistä haaroissaan tulevassa leffassa – koko ajan (kuva)

Nyt mentiin pitkälle roolihahmon nahkoihin pyrkimisessä.

Tilda Swinton on todistanut olevansa todellinen kameleontti näyttelijänä. Hän on Johnny Deppin tyyliin esittänyt monenlaisia erikoisia hahmoja – ehkäpä vielä erikoisempia kuin Depp.

Nyt on luvassa jälleen jotain kummallista. Swinton nimittäin esiintyy tulevassa Suspiria-kauhuelokuvassa miehenä – hän esittää 82-vuotiasta psykiatria! Yllättävää kyllä, Swinton on esittänyt miestä aiemminkin The Grand Budapest Hotel -elokuvassa.

Swinton yritti aluksi salata roolinsa, mutta joutui myöntämään asian lopulta haastattelussa. Myös ohjaaja Luca Guadagnino väitti aluksi väitteiden Swintonin roolista olevan valeuutisia.

Swinton toivoi, että olisi voinut luoda olemattomalle miesnäyttelijälle identiteetin ja elokuvan lopussa olisi kerrottu hänen kuolleen. Näyttelijä ehti tehdä jo IMDb-profiilinkin kyseistä tarkoitusta varten. Suunnitelma meni kuitenkin asian paljastuttua mönkään.

Swintonilta kysyttiin, miksi hän tekee moisen rooliin ja hän kommentoi näin:

– Totta puhuen siksi, että se on hauskaa. Kuten isoäitini motto kuuluu – tylsää, jos ei, Swinton mietti.

Ohjaaja Guadagninon mukaan Swintonin rooli miehenä on välttämätön, koska elokuva kertoo naisen identiteetistä.

Näyttelijöillä on tapana valmistautua rooleihinsa mitä erikoisemmin tavoin. Miehen esittäminen naiselle ei varmasti ole sieltä helpoimmasta päästä. Swintonin yksi keino päästä miehen nahkoihin olikin pitää yllään keinotekoista penistä! Kaiken lisäksi hänelle tehtiin kivekset.

– Hän laittoi meidät valmistamaan peniksen ja kivekset. Hänellä oli tällainen kiva, painava sukupuolielinsetti, jonka hän tunsi heiluvan jalkojensa välissä. Hän otti sen jopa esille kuvauksissa muutaman kerran, maskeeraaja Mark Coulier kertoi.

Koko maskeeraus, peniksineen kaikkineen, kesti päivittäin neljä tuntia. Raportoidusti kasvoihin täytyi panostaa paljon, koska Swintonilla on kapeat, feminiiniset kasvot. Esimerkiksi leuka ja niska vaativat paljon työtä maskeeraajalta.

Elokuvan ensi-ilta on marraskuussa. Se on uusi versio Dario Argenton klassikosta. Swintonin lisäksi tähtinä nähdään Dakota Johnson, Mia Goth, Angela Winkler, Ingrid Caven, Jessica Harper ja Chloe Grace Moretz.

Alla kuva Swintonista roolissaan.

Lähde: Movie Web

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut