Mitä ihmettä? Tekijät kaikkoavat – takapakkia huipputähti Will Smithin sarjalle

Ovet käyvät.

5.8.2021 06:30

Ysärihitti Bel Airin prinssistä (The Fresh Prince of Bel-Air) on ollut tarkoitus tehdä uusi versiointi. Näyttelijä Will Smithin supertähteyttä alustanut komediasarja elää edelleen mm. meemeissä, mutta uuden sarjan piti lähestyä sen aihetta vakavammasta näkökulmasta. Tämä ajatus innoitti Smithin itsensä projektin taustavoimiin mukaan.

Vakava Bel Airin prinssi -sarja, eli Bel-Air, sai myös yhdysvaltalaisen NBCUniversalin omistaman Peacock-palvelun valppaaksi. Se tilasi sarjasta yllättäen peräti kaksi tuotantokautta. Mutta nyt Bel-Airin ylle on noussut synkkiä pilviä. Sarjan suunnasta vastuussa olevat showrunnerit ovat jättäneet show’n taakseen, mikä hidastanee sen ensimmäisten jaksojen valmistumista.

Sons of Anarchy -taustainen Chris Collins luopui tehtävästään jo aiemmin ja hänen tilalleen tullut Diane Houston (Empire) on niin ikään jättänyt Bel-Airin. Ainakin Collinsin syrjään astumisen syyksi on esitetty luovia näkemyseroja. Aivan tuuliajolla Bel-Air ei toistaiseksi ole, sillä sen showrunnereiksi on sittemmin nostettu Eloonjääneet-sarjaa (The 100) kirjoittaneet T. J. Brady ja Rasheed Newsom – kumpikin kuitenkin ensikertalaisena.

 

Lähteet: THR, Screenrant

Lisää luettavaa