Mitä konnia Spider-Man tulee kohtaamaan tulevissa elokuvissa? Marvel-pomo valottaa asiaa

Ennennäkemättömät vastustajat tulevat kiusaamaan supersankaria.

2.7.2017 12:00

Marvel Studiosin johtaja Kevin Feige kertoi Hey U Guys -sivuston tuoreessa haastattelussa, että minkälaisia vihollisia Hämähäkkimies tulee kohtaamaan Spider-Man: Homecomingin suunnitteilla olevassa jatko-osassa.

Homecomingissa seittisinko kohtaa Michael Keatonin esittämän Vulturen (suomalaisittain Korppikotka), joka on vastustaja, jota emme ole aikaisemmissa elokuvissa nähneet. Feigen mukaan jatko-osa tulee myös keskittymään ennennäkemättömiin vihollisiin.

– Ja kuten Michael Keaton tekee Vulturen kanssa, me pääsemme tutkimaan pahiksia, joita emme ole ennen nähneet. Hämiksellä on mahtava kokoelma konnia, joten jossain vaiheessa tulemme uudelleenkäyttämään joitain aikaisemmin elokuvissa nähtyjä hahmoja, mutta tällä hetkellä me ajattelemme siellä olevan paljon uusia, joiden kanssa emme ole vielä leikkineet, Feige totesi.

Vulturen lisäksi Homecomingissa nähdään myös Tinkerer, Shocker ja Scorpion, jotka ovat myös ennennäkemättömiä vastustajia elokuvissa.

Jatko-osa tulee näillä näkymin ilmestymään heinäkuussa 2019. Spider-Man: Homecoming saa ensi-iltansa Suomessa 5. heinäkuuta.

Lähde: Movieweb

Lisää luettavaa