Michael Keaton on oikea supersankari, vaikka näytteleekin pahista tulevassa Spider-Manissa – pelasti kaverinsa hengen

Michael Keaton pelasti kerran kaverinsa hengen, kuten tuoreessa Jimmy Kimmel Livessä paljastui.

Näyttelijä-tuottaja Keaton on tunnettu erikoisista roolivalinnoistaan. Hän on ollut Batman, Beetlejuice, McDonald’sin perustaja ja Birdman. Hän kuitenkin pitää erästä hengenpelastustehtävää tärkeimpänä saavutuksenaan. Hän pelasti kaverinsa Dennis Duganin hengen.

– Hengailimme hänen kämpillään, ja kaikki muut olivat jo lähteneet kotiin bailujen jälkeen. Yhtäkkiä huomaan hänen olevan aivan punainen naamastaan. Sitten naama alkoi jo muuttua hiukan siniseksi. Tässä vaiheessa hän osoitti erittäin rauhallisesti kurkkuaan.

Onneksi Keaton muisti aiemmin oppimansa Heimlich-liikkeen, jota käytetään tukkiutuneiden hengitysteiden ja tukehtumaisillaan olevien ihmisten pelastamiseen. Huomattuaan kaverinsa Dennisin olevan vaikeuksia, ryhtyi Keaton toimeen.

– Ajattelin, että toivottavasti tämä toimii. Tein liikkeen tosi kovaa, kuten pitääkin, ja jokin juttu ampui hänen kurkustaan huoneen poikki, Keaton kertaa tapahtumia.

Onneksi Dennis ei tarvinnut muuta hoitoa Keatonin puristelun jälkeen, vaikka saikin hieman laimeat kiitokset kaveriltaan.

– Emme sanoneet oikeastaan mitään, mutta seuraavana aamuna Dennis soitti minulle ja kiitteli minua. Silloin tajusin itsekin, että pelastin jonkun hengen, Keaton kertoo.

Kuva: Birdman

Lähde: Film-News

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut