Voitko kuvitella ketään muuta kuin Johnny Deppin rooliin? Nämä huippunäyttelijät haluttiin esittämään Jack Sparrow’ta!

Kova kattaus tähtiä oli harkinnassa.

Johnny Deppista on tullut ikoninen merirosvokapteenin esittäjänä, mutta Disney harkitsi aikoinaan rooliin monia tähtinäyttelijöitä ennen hänen valitsemistaan.

Alla on lista tähdistä, jotka olisivat saattaneet napata roolin.

Jim Carrey

Carreylle tarjottiin Sparrow’n roolia, mutta hän kieltäytyi siitä aikatauluongelmien takia. Bruce – taivaanlahja -elokuvan kuvaukset olivat samaan aikaan.

Michael Keaton

Keaton oli yksi näyttelijöistä, jotka puheiden mukaan olivat Disneyn harkinnassa merirosvon esittäjäksi.

Christopher Walken, Rik Mayall & Cary Elwes

Disney suunnitteli yhdessä vaiheessa tekevänsä Pirates of the Caribbeanista pienen budjetin elokuvan, joka olisi ilmestynyt suoraan dvd:lle. Christopher Walken, edesmennyt brittinäyttelijä Rik Mayall ja Cary Elwes olivat harkintalistalla Sparrow’n esittäjäksi tätä versiota varten.

Hugh Jackman

Pirates of the Caribbeanin osittain käsikirjoittanut Stuart Beattie kuvitteli ja halusi Jackmanin pääosaan. Disneyn mielestä Jackman ei kuitenkaan ollut tarpeeksi suuri tähti roolia varten.

Robert De Niro

Legendaariselle De Nirolle tarjottiin Sparrow’n roolia. Hän kuitenkin kieltäytyi, koska monet merirosvoelokuvat olivat flopanneet lippuluukuilla.

Matthew McConaughey

McConaughey oli ehdolla pääosaan, koska hän muistutti Burt Lancasteria, jota oli käytetty Sparrow’n esikuvana käsikirjoitusta tehdessä.

Lähde: Yahoo

Aiheeseen liittyvät jutut