Ex-managereilta rankka väite: Johnny Depp käyttää apuvälineitä kuvauksissa – ehdotetaan myös mielenterveydellistä arviointia

Johnny Deppin ja hänen ex-manageriensa välinen oikeusjuttu alkaa saamaan eeppisiä mittoja.

2.5.2017 20:12

Depp väittää, että manageriyritys The Management Group olisi käyttänyt väärin hänen rahojaan, jonka johdosta Depp olisi menettänyt suuren osan omaisuudestaan. Tästä syystä näyttelijä haastoi entiset managerinsa oikeuteen.

Episodikin kirjoitti jutusta pari kuukautta sitten.

Depp kertoi hiljattain The Wall Street Journalin haastattelussa, että hän saa käyttää omia rahojaan aivan kuten tahtoo. Samalla hän kuitenkin syytti TMG:tä väärinkäytöksistä.

Kyse on jutusta, jossa Deppin paljasti käyttäneen 3 miljoonaa dollaria kaverinsa gonzo-kirjailija Hunter S. Thompsonin tuhkien ampumiseen tykillä. Todellisuudessa Depp käytti siihen hupiin 5 miljoonaa dollaria.

Depp on myös ostanut 14 asuntoa, 45 luksuskulkuneuvoa, 70 keräilykitaraa ja niin paljon Hollywoodin muistotavaraa, että niille on pitänyt vuokrata 12 varastohuonetta. Näihin ja muuhun hulppeaan elämiseen on yhteensä mennyt noin 75 miljoonaa dollaria.

Vastalauseena TMG julkistikin heti tietoja Deppin rahankäytöstä. Kiinnostavin näistä esimerkeistä on Deppin palkkaama kallis äänimies, jota hän käyttää elokuvien kuvauksissa.

TMG:n lakimies Michael Kump väittää, että Depp käyttää kuvauksissa korvakuuloketta, jonka kautta äänimies kertoo Deppille repliikit, jotta ”hänen ei enää tarvitse opetella niitä ulkoa.” Äänimies on maksanut Deppille jo satoja tuhansia dollareita.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Deppille ehdotetaan myös mielenterveydellistä arviointia. Depp saattaa nimittäin sairastaa ostosriippuvuutta.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa