Mitä kummaa – ainakin yhtä Marvel-sarjaa tehdään täyttä häkää myös pandemian keskellä

Tämä tuotanto tuskin viivästyy aikataulustaan.

16.4.2020 14:33

Suomeen tulossa olevaan Disney+-suoratoistopalveluun tekeillä olevien sarjojen tuotantoja on jouduttu asettamaan tauolle maailmalla jylläävän virusepidemian takia. Sarjojen joukossa on silti ainakin yksi, jonka tuotantoa ei ole hyydytetty tässäkään tilanteessa.

Kyseessä on Marvel-sarjakuviin pohjautuva What If…?, jossa on tarkoitus esittää juoniskenaarioita, jotka eivät ole viime vuosien Marvel-leffoissa toteutuneet. What If…? -sarjakuvissa on esim. nähty Hämähäkkimies seikkailemassa Ihmenelosten kanssa. Tv-sarjassa puolestaan on tiettävästi mukana mm. jakso, missä Captain American Peggy Carterista tulee supersankari.

What If…? -sarjan johtaviin taustavoimiin kuuluva Stephan Franck on vahvistanut, ettei sarjan kymmenen jakson mittaisen kauden tuotanto ole pandemiasta juuri järkkynyt. Koska kyseessä on animaatiosarja, sitä on voitu jatkaa turvallisesti toimisto-oloissa, ilman suuria erikoisjärjestelyjä. Marvel-leffojen ystäville sarjalla on tarjota myös erityisherkkua, sillä moni näistä elokuvista tuttu näyttelijä (mm. Tom Hiddleston, Anthony Mackie, Josh Brolin) lainaa ääntään leffahahmonsa animaatioversiolle.

Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa