Mitä nyt? J.J. Abrams paljastaa: ”The Force Awakens ei ole vielä valmis”

The Force Awakensin ensi-ilta on kutakuinkin kolmen viikon päästä ja J.J. Abrams paljastaa, ettei leffa ole vielä edes valmis. Mitään hätää ei ilmeisesti kuitenkaan ole, sillä ohjaajaan mukaan kyseessä on enää muutama pieni lisättävä asia.

”Teimme viimeisiä miksauksia aamuyöhön kello 2.30 asti”, Abrams paljastaa viime viikonloppuna järjestetyssä Stephen Colbertin juontamassa Montclair Film Festivalin Celebrity Nerd Off -varainkeruutilaisuudessa. ”Jätin kuusi erittäin pientä, mutta erittäin tärkeää asiaa kesken, ja ne pitäisi vielä lisätä elokuvaan – homma jäi kesken, koska jouduin lähtemään tänne.”

”Olen tehnyt Force Awakensia nyt kolme vuotta ja tuntuu siltä, että olisin asunut liian pitkään maailman parhaan kämppiksen kanssa. Nyt on kuitenkin kämppiksen aika löytää oma paikkansa maailmassa. Hän on mahtava kaveri, ja haluankin hänen näkevän kaikki nämä muut ihmiset, koska me tunnemme toisemme niin hyvin. Oikeasti Star Wars on suurempi tapaus kuin kukaan meistä. Olen tietenkin aivan täpinöissäni tästä kunniasta ja samalla myös hirvittävän peloissani”, ohjaaja naureskelee.

Käsikirjoituksen keskiössä on Voima, Jedien käyttämä erityinen yliluonnollinen mahti, joka hallitsee Star Wars -universumia.

”Se on kuin uskonto ilman jumalaa. Se on voimakas idea, ja se oli hyvin tärkeä tuoda takaisin elokuvan universumiin”, Abrams lopettaa haastattelutuokion.

Lähde: Film-news.co.uk

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut