Mitä tapahtui The Last Jedi -elokuvan jälkeen? Uusi ja kehuttu teos kertoo

Tästäpä viihdettä ennen trilogian päätöstä.

Star Wars: The Last Jedi -elokuvan loppu jätti Vastarinnan melkoisen tiukkaan paikkaan. Suuri osa heistä koki loppunsa Ensimmäisen ritarikunnan hyökkäyksissä. Loput joutuivat pakenemaan.

Viralliseen kaanoniin kuuluva Rebecca Roanhorsen kirja Resistance Reborn kertoo ajasta The Last Jedi ja The Rise of Skywalker -elokuvien välissä.

Cnetin mukaan 5. marraskuuta julkaistu kirja on hyvin kirjoitettu teos, joka vetää lukijan mukaansa. Tarina alkaa päiviä The Last Jedin lopun jälkeen. Roanhorsen kerrotaan tuovan kirjan sivuille hienosti muun muassa Leian ja Poe Dameronin hahmot. Raportoidusti dialogi on uskollista Carrie Fisherin ja Oscar Isaacin tulkitsemille elokuvahahmoille.

Ainakin alkuun Leia on tarinassa henkisesti ja fyysisesti lopussa. Myös Dameron on järkyttynyt, mutta säilyttänyt silti charminsa.

295-sivuisessa kirjassa nähdään uusien johtajien astumista esiin, poliittisten vankien pelastamista, avaruusalusten hankintaa ja muita kaukaisen galaksin touhuja. Yllättäen Rey ja Finn eivät ole kirjassa keskiössä. Tarina kerrotaankin Leian näkökulmasta, jonka Cnetin toimittaja sanoo olevan olevan kiehtova valinta.

The Rise of Skywalker saapuu elokuvateattereihin joulukuussa.

Lähde: Cnet

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut