Mitä tapahtuu kun Tom Hardyn seksuaalisuus kyseenalaistetaan?

Tom Hardy uskoo julkkisten yksityisyyteen. Hän päätyikin hiljentämään erään toimittajan, joka kyseli tämän yksityisasioista hieman liikaa.

”Minulla ei ole minkäänlaista velvollisuutta jakaa mitään mikä liittyy perheeseeni, lapsiini tai seksuaalisuuteeni, ne ovat omia asioitani. En ymmärrä miten näillä on mitään tekemistä näyttelijäntyöni kanssa”, Hardy kertoo. ”Uskon, että meillä kaikilla on oikeus yksityisyyteen.”

Hardy nousi otsikoihin, kun hän joutui keskeyttämään tylyn toimittajan viime sunnuntaina. HLBT-henkisen Daily Xtra -lehden toimittajan esittämä kysymys oli Hardylle liikaa: ”Onko julkkiksilla vaikeuksia puhua omasta seksuaalisuudestaan?” Hardy teki hyvin selväksi, että on siellä puhumassa pelkästään uusimmasta elokuvastaan, Legendistä.

”Kysytkö oikeasti seksuaalisuudestani?” Hardy tykitti toimittajalle. ”Miksei”, toimittaja vastasi. ”Miksi?” ja päätti keskustelun nopealla kiitoksella.

”On tärkeää, että seksuaalisuus ja sukupuolten välinen epätasa-arvo työpaikoilla riisutaan stigmoista, mutta kun mies asetetaan parrasvaloihin keskelle täyttä huonetta, ja tarkoituksena on saada herkullinen reaktio haastateltavalta. Suoraan sanottuna se on todella törkeää”, Hardy kertoo The Daily Beastille.

Näyttelijän mielestä seksuaalisuudesta olisi erittäin kiinnostavaa puhua, mutta kun kysymys asetellaan sensaatiohakuisesti, on siitä luultavasti pelkkää haittaa toimittajan omalle HLBT-liikkeelle.

Legendin ensi-ilta on 13. marraskuuta.

Kuva: Legend

Lähde: The Wrap

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut