Mitä tulee Netflixiin tässä kuussa? Tsekkaa täältä elokuun tärpit!

Parvi (The Swarm).

Elokuussa on Netflixissä jälleen luvassa sekä uusia alkuperäissarjoja että -elokuvia.

Parvi (The Swarm) on ranskalainen Netflix-alkuperäistuotanto. Yksinhuoltajaäiti kasvattaa heinäsirkkoja proteiinipitoiseksi ruuaksi, mutta ei tahdo saada niitä lisääntymään – kunnes hän huomaa, että niille maittaa veri.

Lapsiperheille taas sopii uutuusanimaatio Vivo, jonka keskushahmo on kinkaju-karhueläin. Musiikkiin mieltynyt Vivo lähtee elämänsä matkalle Havannasta Miamiin täyttääkseen kohtalonsa ja viedäkseen rakkauslaulun vanhan ystävänsä mielitietylle.

Netflix-jännäri Beckett kertoo John David Washingtonin (BlacKkKlansman, Tenet) esittämästä amerikkalaisturistista. Beckett päätyy Kreikassa pakomatkalle traagisen onnettomuuden syöstyä hänet keskelle poliittista juonittelua ja salamurhaajan tähtäintä.

Johtaja on uusi alkuperäissarja, jonka pääosassa nähdään Sandra Oh. Maineikkaan yliopiston ensimmäinen naispuolinen ja vähemmistöön kuuluva johtaja yrittää vastata onnettoman englannin laitoksen koviin vaatimuksiin ja odotuksiin.

Sillä tiellään (Gone For Good) on Harlan Cobenin kirjaan perustuva alkuperäissarja. Kaksi läheistään kymmenen vuotta sitten menettänyt mies joutuu keskelle uutta hämmentävää mysteeriä, kun hänen tyttöystävänsä katoaa.

Alkuperäissarja Clickbait seuraa kahdeksasta eri näkökulmasta kiusoittelevia johtolankoja sosiaalisen median innoittamasta karmeasta rikoksesta.

Katso alta poimintoja sekä videokooste uudesta tarjonnasta.

Netflixin uusia alkuperäiselokuvia:
Parvi (6.8.)
Vivo (6.8.)
Beckett (13.8.)

Netflixin uusia alkuperäissarjoja:
Paris Hiltonin keittiössä (4.8.)
Sillä tiellään (13.8.)
Johtaja (20.8.)
Clickbait (25.8.)
Sparking Joy with Marie Kondo (31.8.)

Alkuperäissarjojen jatkokausia:
Good Girls: kausi 4 (31.8.)

Muita elokuvia:
Foxcatcher (1.8.)
Zombieland: Double Tap (8.8.)
Lemmikkien salainen elämä (16.8.)
Tomb Raider (2018) (23.8)

YouTube video

Aiheeseen liittyvä video

Aiheeseen liittyvät jutut