Mitä uutta tulee Netflixiin tässä kuussa? Tsekkaa täältä helmikuun tärpit!

Helmikuussa on Netflixissä jälleen luvassa sekä uusia alkuperäissarjoja että -elokuvia.

1.2.2022 08:30

Toimintaelokuvan Koston nyrkki (Fistful of Vengeance) päähenkilö on supervoimainen salamurhaaja Kai. Hän matkaa tappajan perässä Bangkokiin, mutta kostotehtävä vaihtuu pian koko maailman pelastamiseen muinaiselta uhalta.

Älä tapa minua (Don’t Kill Me) kertoo naisesta nimeltä Mirta. Hän ottaa rakkaansa kanssa yliannoksen huumeita ja kuolee. Hän virkoaa yksin ja huomaa joutuneensa väkivaltaiseen maailmaan, jota ei tiennyt olevan olemassakaan.

Texasin moottorisahamurhat on klassisen kauhuelokuvan uusi jatko-osa. Nuoret idealistit yrittävät puhaltaa eloa texasilaiseen aavekaupunkiin, mutta kohtaavat Leatherfacen, ihmisnahkanaamiota käyttävän tunnetun murhaajan.

Karman maailma: Lauluja -animaatiossa astutaan musiikkimaailmaan, jossa iloinen kiharatukka Karma tykittää riimejä ja positiivisuutta pursuavia kappaleitaan.

Omalaatuinen etsivä Terry Seattle ratkoo murhia ulalla olevien julkkisvieraiden kanssa tässä improvisoidussa rikoskomediasarjassa Murderville. Vieraisiin kuuluu muun muassa Conan O’Brien.

Viikingit: Valhalla on uusi saaga, joka sijoittuu aikaan sata vuotta alkuperäisen Viikingit-sarjan päättymisen jälkeen. Sarja kuvaa historian tunnetuimpien viikinkien dramatisoituja seikkailuja.

Yksi meistä valehtelee -sarjassa viisi erilaista lukiolaista kohtaa jälki-istunnossa. Kuolema ja salaisuudet yhdistävät heitä, kun murhamysteerin myötä alkaa kissa ja hiiri -leikki.

Tinder-huijarin jäljillä on dokumentti, jossa petoksen uhrit suunnittelevat kostoa. Rikasta ja maailmaa nähnyttä timanttimogulia esittänyt mies hurmasi naisia netissä ja huijasi näiltä miljoonia dollareita.

Katso alta poimintoja sekä videokooste uudesta tarjonnasta.

Netflixin uusia alkuperäiselokuvia:
Koston nyrkki (17.2.)
Texasin moottorisahamurhat (18.2.)
Älä tapa minua (20.2.)
Karman maailma: Lauluja (24.2.)

Netflixin uusia alkuperäissarjoja:
Murderville (3.2.)
Inventing Anna (11.2.)
Young Wallander: Killer’s Shadow (17.2.)
Yksi meistä valehtelee (18.2.)
Viikingit: Valhalla (25.2.)

Alkuperäissarjojen jatkokausia:
Sweet Magnolias: kausi 2 (4.2.)
Love is Blind: kausi 2 (11.–25.2.)
Space Force: kausi 2 (18.2.)

Dokumentteja:
Tinder-huijarin jäljillä (2.2.)
Downfall: The Case Against Boeing (18.2.)

Muita elokuvia:
Bad Grandpa .5 (1.2.)
Inheritance (1.2.)
The Lodge (21.2.)

Lisää luettavaa