Mitä tulee Netflixiin tässä kuussa? Tsekkaa tästä kesäkuun tärpit!

Kesäkuussa on Netflixissä jälleen luvassa sekä uusia alkuperäissarjoja että -elokuvia.

1.6.2023 00:00

Marvel-leffoista tunnettujen Russon veljesten tuottama Extraction saa jatkoa Netflixissä. Niin ikään Marvel-universumista tunnettu Chris Hemsworth esittää jälleen kyvykästä kommandoa nimeltä Tyler Rake, joka palaa kuoleman kynnykseltä ja saa uuden vaarallisen tehtävän. Tylerin on tällä kertaa pelastettava häikäilemättömän gangsterin vangitsema perhe.

Toinen Netflix-alkuperäiselokuva A Beautiful Life kertoo musiikkituottajasta, joka keksii nuoren kalastajan piilevät kyvyt. Tämän on päätettävä, onko hän valmis antamaan itsestään kaiken tähteydelle ja samalla rakkaudelle.

The Days on japanilainen minisarja, joka käsittelee Fukushiman ydinonnettomuutta eri näkökulmista. Fukushima I -ydinvoimalan kanssa tekemisissä olevat saavat päälleen sekä syytöksiä että sankarin viitan, kun he joutuvat kohtaamaan ennennäkemättömän katastrofin.

Arnold on intiimiksi luonnehdittu dokumenttisarja jossa seurataan Arnold Schwarzeneggerin monivaiheista elämää ja uraa kehonrakennuksen mestarista Hollywood-legendaksi ja poliitikoksi.

Ranskan ympäriajon kilpailijat kertovat -dokumenttisarjassa seurataan läpi kyynelten ja voitonriemun useaa joukkuetta, jotka osallistuivat maailman rankimpaan pyöräilykisaan vuonna 2022.

Katso alta poimintoja sekä videokooste uudesta tarjonnasta.

Netflixin uusia alkuperäiselokuvia:
A Beautiful Life (1.6.)
The Days (1.6.)
Extraction 2 (16.6.)

Netflixin uusia alkuperäissarjoja:
Barracuda Queens (5.6.)
Bloodhounds (9.6.)

Alkuperäissarjojen jatkokausia:
Black Mirror: kausi 6 (tulossa kesäkuussa)
Never Have I Ever: kausi 4 (8.6.)
The Witcher: Kausi 3 osa 1 (29.6.)

Netflix-dokumentteja:
Arnold (8.6.)
Ranskan ympäriajon kilpailijat kertovat (Tour De France: Unchained, 8.6.)
Our Planet II (14.6.)

Komediaspesiaali:
Amy Schumer: Emergency Contact (13.6.)

Lisää luettavaa