Mitä tulee Netflixiin tässä kuussa? Tsekkaa tästä marraskuun tärpit!

Marraskuussa on Netflixissä jälleen luvassa sekä uusia alkuperäissarjoja että -elokuvia.

2.11.2022 08:30

Enola Holmes 2 on jatkoa suositulle mysteerielokuvalle. Enola ottaa ensimmäisen virallisen juttunsa etsivänä, mutta selvittääkseen kadonneen tytön mysteerin hän tarvitsee apua ystäviltään – sekä veljeltään Sherlockilta.

Unohtumattoman joulun päähenkilö on Lindsey Lohanin esittämä hemmoteltu perijätär. Hän menettää muistinsa lasketteluonnettomuudessa ja päätyy huono-onnisen leskimiehen ja tämän tyttären hellään hoivaan jouluksi.

Toinen jouluelokuva Sinun kanssasi jouluna kertoo poptähdestä, joka etsii inspiraatiota uuteen jouluhittiin ja päättää toteuttaa tapaamisesta unelmoivan nuoren fanin toiveen. Samalla hän saa tilaisuuden tosirakkauteen.

Wednesday-sarja pohjautuu The Addams Familyn hahmoihin ja keskittyy nimensä mukaisesti perheen Wednesday-tyttäreen. Yksi sarjan luojista on Tim Burton, joka on ohjannut neljä ensimmäistä jaksoa.

Komediasarja Blockbuster sijoittuu videovuokraamoon, kuten nimestäkin voi jo päätellä. Ahkeras johtaja yrittää pitää työntekijät tyytyväisinä ja liikkeen pystyssä keskellä kovaa kilpailua ja ristiriitaisia tunteita.

1899 on historiallinen sarja, jossa yhdistellään kauhua ja jännitystä. Salaperäiset tapahtumat muuttavat New Yorkiin matkalla olevan siirtolaislaivan kurssia, ja vaikeaselkoinen arvoitus alkaa avautua hämmentyneille matkustajille.

Tappajahoitajan jäljillä -dokumentissa paljastetaan, miten rikostutkijat todistivat tehohoitaja Charles Cullenin tappavan potilaita – ja miten lähellä oli, ettei hän olisi jäänyt kiinni.

Ison-Britannian kuningasperheestä kertova The Crown on edennyt viidennelle kaudelleen. Draamasarjassa seurataan kuningatar Elisabet II:n valtakauden poliittista ja romanttista kilpailua sekä tapahtumia, jotka muokkasivat 1900-luvun jälkipuoliskoa.

Katso alta poimintoja sekä videokooste uudesta tarjonnasta.

Netflixin uusia alkuperäiselokuvia:
Enola Holmes 2 (4.11.)
Unohtumaton joulu (Falling For Christmas, 10.11.)
My Father’s Dragon (11.11.)
The Wonder (16.11.)
Sinun kanssasi jouluna (Christmas With You, 17.11.)
Slumberland (18.11.)
The Swimmers (23.11.)

Netflixin uusia alkuperäissarjoja:
Blockbuster (3.11.)
1899 (17.11.)
Wednesday (23.11.)

Alkuperäissarjojen jatkokausia:
Young Royals: kausi 2 (1.11.)
Manifest: kausi 4 osa 1 (4.11.)
The Crown: kausi 5 (9.11.)
Dead to Me: kausi 3 (17.11.)

Dokumentteja:
Tappajahoitajan jäljillä (Capturing the Killer Nurse, 11.11.)

Lisää luettavaa