MTV on panostanut: tekivät todella hienon näköisen fantasiasarjan – katso traileri

MTV (Music Television) nykyään näyttää musiikkivideoiden sijaan enimmäkseen tositelevisiosarjoja ja nuorille suunnattuja draamoja sekä komedioita. Kanava kuitenkin yrittää laajentaa ohjelmatarjontaansa ja on tuottanut kunnianhimoisen ja hienon näköisen fantasiasarjan Shannara Chronicles. Sarja perustuu fantasiakirjailija Terry Brooksin hyvin menestyneisiin Shannara-kirjoihin. Nyt sarjasta on julkaistu uusi traileri.

Shannara Chronicles sijoittuu tuhansia vuosia sivilisaatiomme tuhon jälkeiseen aikaan. Tarina seuraa Amberle-nimistä haltiaprinsessaa, puolhaltia Wiliä ja Eretria-ihmistä, jotka lähtevät estämään demoniarmeijaa tuhoamasta kaikkea.

Pääosissa nähdään Poppy Drayton, Austin Butler, Ivana Baquero, Manu Bennett ja John Rhys-Davies. Sarjan taustavoimissa on mukana kovan luokan Hollywood-tekijöitä: elokuvaohjaajat Jon Favreau (Iron Man 1 & 2) ja Jonathan Liebesman (Titaanien raivo, Teenage Mutant Ninja Turtles) olivat mukana tuottamassa. Liebesman myös ohjasi sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa.

Sarjan trailerista näkee, että MTV on laittanut sarjaan rahaa ja aikaa. Komean näkoinen Shannara Chronicles on varmasti mukavaa vaihtelua kanavan nykyisen ohjelmatarjonnan keskelle. Shannara Chronicles alkaa Yhdysvalloissa tammikuussa.

YouTube video

Kuva: Shannara Chronicles

Lähde: Comingsoon.Net

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut