Muistatko 13 ja risat -teinielokuvan? Tähdet Jennifer Garner ja Mark Ruffalo palasivat yhteen uutta Netflix-pätkää varten ja räpsäisivät nostalgisen yhteiskuvan

Kaksikolla on selvästi edelleen lämpimät välit.

15.3.2022 12:00

Vuonna 2004 julkaistun romanttisen teinikomedian 13 ja risat pääosissa nähtiin Jennifer Garner ja Mark Ruffalo. Nyt kaksikko palasi yhteen työskentelemään myös viime viikolla Netflixissä ensi-iltansa saaneen scifipätkän The Adam Projectin parissa.

Aikamatkailu on molemmissa elokuvissa oleellinen osa tarinankerrontaa ja kaksikko esittää niissä kumpaisessakin pariskuntaa. Teosten yhtäläisyydet eivät ole jääneet tähdiltä itseltäänkään huomaamatta.

Garner kutsuukin The Adam Projectia sosiaalisessa mediassaan hauskasti termillä ”13 ja risat reunion”. Myös Ruffalo promoaa uutuuselokuvaa 13 ja risat -viittauksella: ”Flamhaffit saivat Ryan Reynoldsilta näyttävän lapsen”.

Lisäksi Garner ja Ruffalo käyttivät tilaisuuden hyväkseen ja loivat uudestaan vanhan yhteiskuvansa. Kuvassa he halaavat toisiaan sohvalla istuen. Tässäpä ihanaa nostalgiaa kerrakseen.

The Adam Project on nyt katsottavissa Netflixissä ja 13 ja risat on puolestaan vuokrattavissa mm. Blockbusterissa ja Elisa Viihde Viaplayssä. Alla elokuvien trailerit.

Lisää luettavaa