Muistatko ”Benniferin”? Ben Affleck ja Jennifer Lopez viihtyvät jälleen yhdessä

Kaksikko matkasi Montanaan.

Jennifer Lopez, 51, ja Ben Affleck, 48, olivat aikoinaan seurustelusuhteessa, ja paria kutsuttiin lempinimellä Bennifer, kunnes he erosivat 17 vuotta sitten. Nyt he ovat viettäneet jälleen aikaa yhdessä ainakin Montanassa. Yhtenä syynä voi olla Lopezin ero Alex Rodriguezista. Affleck puolestaan erosi hiljattain Ana de Armasista.

– (Jennifer) vietti monta päivää matkoilla Benin kanssa. Heillä on vahva yhteys. Se kaikki on ollut nopeaa ja intensiivistä, mutta Jennifer on onnellinen, lähde kertoi People-lehdelle.

Kaksikko on ollut vuosien varrella silloin tällöin yhteyksissä.

– Ben otti yhteyttä nähdäkseen kuinka hän voi. He söivät lounasta yhdessä muutaman kerran tässä kuussa. Se on luonnollista heille ja kemia on uskomatonta. He jatkoivat siitä mihin asiat päättyivät ja nauttivat juuri nyt toistensa seurasta, lähde sanoi.

Lopez ja Affleck oli nähty ainakin samassa autossa, ennen kuin he vaihtoivat yksityislentokoneen kyytiin matkaten Los Angelesiin. Välien luonteesta on ollut liikkeellä spekulaatioita, mutta toisen lähteen mukaan he ovat vain ystäviä.

Kaksikko ehti aikoinaan kihloihin saakka, mutta naimisiin he eivät päätyneet. Lopez päätyi Affleckin sijaan naimisiin laulaja Marc Anthonyn kanssa ja Affleck näyttelijä Jennifer Garnerin kanssa.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut