Muistatko Twin Peaks -sarjan Shelly Johnsonin? Tältä hän näyttää nyt

Monipuolinen tähti jatkaa edelleen uraansa.

Twin Peaks -sarjasta ei tunnetusti puuttunut naiskauneutta. Shelly Johnsonia esittänyt Mädchen Amick toikin tällä saralla sarjaan oman vakuuttavan panoksensa. Puhumattakaan hänen hienosta roolisuorituksestaan väkivaltaisen suhteen alistettuna osapuolena.

Nykyään 46-vuotiaan näyttelijän vanhemmat rohkaisivat häntä nuorena kokeilemaan mihin hänen luovuutensa hänet johdattaa. Amick kokeilikin monenlaista. Hän soitti pianoa, bassoa, viulua ja kitaraa. Lisäksi hän steppasi, harrasti balettia sekä jazz- että modernia tanssia. Vuonna 1987 hän matkusti Los Angelesiin havittelemaan uraa näyttelijänä.

Amickin ensimmäinen rooli oli Star Terk -Uusi sukupolvi -tv-sarjan jaksossa vuonna 1989. Jo seuraavana vuonna hän pääsi mukaan Twin Peaks -sarjaan.

Amick tunnetaan kenties edelleen parhaiten Twin Peaksista, sillä ihan ne kirkkaimmat parrasvalot eivät ole hänelle koskaan auenneet. Hän on toki jatkanut Twin Peaksin jälkeen näyttelijän uraansa ja näytellyt muun muassa Teho-osastossa, Californicationissa ja Gossip Girlissä. Hän on myös tehnyt useita elokuvarooleja. Mikä hienointa, hän on mukana myös uudessa Twin Peaks -sarjassa.

Alla kuvia tähdestä sekä lyhyt video.

#SlyBeetz about to hit the stage @barlubitsch 9p! @sylvesteralexis

Henkilön Madchen Amick (@madchenamick) jakama julkaisu