Muistatko vielä Gilmoren tytöt -sarjan Lauren Grahamin, 56? Tältä hän näyttää nyt

Näyttelijärintamalla on juuri nyt hiukan hiljaisempaa.

17.3.2023 05:30

Päivitys 17. maaliskuuta 2023 kello 23:30. Korjattu Jim Carrey Steve Carelliksi.

Gilmoren tytöt -sarjastakin tuttu Lauren Graham täytti 16. maaliskuuta 56 vuotta.

Gilmoren tytöt oli aikoinaan suosittu sarja Suomessakin. Grahamin lisäksi siinä nähtiin muun muassa Alexis Bledel ja Melissa McCarthy. Sarjan omalaatuisena piirteenä oli nokkela sananvaihto ja nopeatempoinen puhetyyli.

Sarjassa seurattiin yksinhuoltajaäidin Lorelain (Graham) ja hänen tyttärensä Roryn (Bledel) edesottamuksia. Tapahtumat sijoittuivat kuvitteelliseen Stars Hollowin pikkukaupunkiin Yhdysvaltain Connecticutissa. Sarjaa tehtiin seitsemän tuotantokautta vuoteen 2007 saakka, ja tiettävästi yksi iso syy sarjan päättymiseen oli palkkakiistat pääosanesittäjien kanssa.

Lauren Graham ja Scott Patterson (Luke) sarjassa Gilmoren tytöt.

Sarja palasi myöhemmin vuonna 2016 Netflixissä, kun suoratoistopalvelu tarjosi neliosaisen jatkosarjan Gilmore Girls: A Year in the Life. Jokainen jakso kesti 90 minuuttia, ja kukin jakso keskittyi yhteen vuodenaikaan Stars Hollowissa.

Eilen 37 vuotta täyttäneen Alexandra Daddarion tapaan Lauren Graham oli mukana myös tv-sarjassa Samaa sukua (2010-2015), tosin huomattavasti merkittävämmässä roolissa. Daddario oli mukana vain viidessä jaksossa.

Tulossa elokuva jossa hän toimii käsikirjoittajana

Graham on näytellyt myös elokuvissa, kuten Bad Santa (2003), Sekavia suhteita (2007) ja Evan taivaanlahja (2007), jossa oli mukana myös Steve Carell ja Morgan Freeman.

Tällä hetkellä Grahamilla ei ole listattuna uusia projekteja IMDb:ssä, mutta hänet saatetaan nähdä näyttelijänä elokuvassa Field Notes on Love. Se perustuu Jennifer E. Smithin samannimiseen romaaniin, ja Graham on sovittamassa siitä käsikirjoitusta yhdessä Smithin kanssa.

Alla kuvia Lauren Grahamista sekä hänen tuore haastattelunsa.

Lue myös: Lady Gaga julistettiin sankariksi – tekikin urhoollisen teon Oscar-gaalassa – Episodi.fi

Lauren Graham. AOP

Lauren Graham. AOP

Lähde: Wikipedia, Wikipedia, Deadline

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa