Seksikkäistä rooleista tunnettu Jessica Biel täytti 41 – tältä hän näyttää nykyään

Valinnut myöhemmin urallaan tehdä pienempiä tuotantoja perinteisempien Hollywood-leffojen sijaan.

6.3.2023 05:30

Hollywood-näyttelijä Jessica Biel täytti vastikään 3. maaliskuuta 41 vuotta.

Hänet tunnetaan viime vuosilta kenties parhaiten televisiosarjoista kuten The Sinner. Aikoinaan hän oli mukana myös Seitsemäs taivas -tv-sarjassa, jota tehtiin 90-luvulla. Valkokankaiden puolella hänet on nähty muun muassa elokuvissa The Illusionist, Total Recall, Kaikki pelissä, Next ja Teksasin moottorisahamurhaaja.

Hän voitti aikoinaan Young Artist Award -palkinnon elokuvasta Uleen kulta (1997). Lisäksi hän on ollut ehdolla Primetime Emmyn ja Golden Globe -palkinnon saajaksi The Sinner -sarjasta.

Biel on naimisissa laulaja Justin Timberlaken kanssa ja heillä on kaksi lasta. He ovat olleet naimissa vuodesta 2012 lähtien.

Jessica Biel minisarjassa Candy (2022).

Uralle mahtuu menestyksen lisäksi myös pettymyksiä, joita varmasti olivat seuraavat tapaukset. Biel oli saada Black Widowin roolin Iron Man 2 (2010) -elokuvasta, koska Emily Blunt jäi tuotannosta pois. Lopulta rooliin kuitenkin valittiin Scarlett Johansson. Biel koe-esiintyi myös Angela Hayesin rooliin elokuvassa American Beauty (1999), mutta ei saanut sitä, sillä pestin vei Mena Suvari.

Biel on saanut jonkin verran kritiikkiä hänen rokotteisiin liittyvistä kannanotoistaan. Hän on vastustanut joitakin osia Kalifornian rokotelaista, ja hän on sanonut myös haluavansa tukea perheitä, joilla on henkilökohtaisia syitä olla ottamatta rokotteita. Toisaalta hän on sanonut kannattavansa lapsille annettavia rokotteita.

Näyttelijällä ei ole tällä hetkellä listattuna tulevia projekteja IMDb:ssä. Hänen viimeisin roolinsa on rikosminisarjassa Candy, joka julkaistiin vuonna 2022. Hän on Looperin mukaan valinnut itse tehdä rooleja pienemmissä tuotannoissa, joissa hänen ulkonäöllään ei ole niin paljon painoarvoa. Hän toimii nykyään lisäksi tuottajana.

Biel on Instagramissa, ja päivittää sinne välillä julkaisuja. Voit katsella niitä alta.

Lue myös: Tältä näyttää 40-vuotias Emily Blunt – tiesitkö että tähti pakotettiin laihduttamaan leffaa varten – Episodi.fi

Lähde: Wikipedia, LA Times, GMA, Looper

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa