Hollywood-kaunotar Jennifer Love Hewitt täytti 44 – tältä hän näyttää nykyään

Jennifer katosi lapsena, mutta löytyi pian lähistöltä.

21.2.2023 16:03

Näyttelijä Jennifer Love Hewitt täyttää tänään 44 vuotta. Tähti muistetaan Hollywood-tuotannoista muun muassa elokuvasta Tiedän mitä teit viime kesänä (1997). Viime vuosien leipätyönä hänellä on ollut rooli tv-sarjassa 9-1-1.

Hewitt aloitti uransa lapsinäyttelijänä ja -laulajana. Hän esiintyi televisiomainoksissa ennen liittymistään Disney Channel -sarjaan Kids Incorporated (1989–1991).

Tähden innosta esiintymiseen kertoo katoaminen neljävuotiaana. Hän oli käymässä ravintolassa, jonka yhteydessä oli esiintymislava. Pikku-Jennifer katosi, mutta löytyi myöhemmin lavalta laulamasta kappaletta Help Me Make It Through the Night.

Läpimurtonsa isompiin kuvioihin hän teki teinisarjassa Viiden juttu (1995–1999), ja suuri hitti oli tietysti myös Tiedän mitä teit viime kesänä (1997).

Hewitt näytteli tasaiseen tahtiin aina vuoden 2015 tienoille, jolloin hän päätti pitää kolmen vuoden tauon näyttelemisestä. Paussin hän piti lastensa vuoksi.

Näyttelijä kertoi löytäneensä itseään tauon aikana. Tuolloin hän arveli mysteerin itsestään vielä selviävän hänelle.

Hewittin seuraava projekti on jatko-osa elokuvalle Tiedän mitä teit viime kesänä. Leffan ohjaaja on Jennifer Kaytin Robinson, joka oli käsikirjoittamassa Thor: Love and Thunder -elokuvaa. Elokuvia hän on ohjannut tähän mennessä kolme kappaletta, ja viimeisin niistä on aika kelpo komedia Do Revenge (2022).

Hewitt on Instagramissa. Alla hänen jakamiaan julkaisuja.

Lue myös: Liam Neeson tylytti Star Wars -spin-offit – tähden mielestä ”mysteeri ja taika” on kadonnut – Episodi.fi

Lähde: Deadline, Wikipedia

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia