Liam Neeson tylytti Star Wars -spin-offit – tähden mielestä ”mysteeri ja taika” on kadonnut

Silti on pieni mahdollisuus, että Neeson palaisi Qui-Gonin rooliin.

20.2.2023 10:53

Star Wars -sisältöä on nykyään toden totta paljon tarjolla, ja lisää on tulossa. Valtavasta tarjonnasta voisi mainita elokuvien lisäksi ainakin sarjat The Mandalorian, Obi-Wan Kenobi, The Book of Boba Fett, Andor ja tulevista tuttavuuksista sarjat Ahsoka ja Star Wars: Skeleton Crew, joka kertoo tiettävästi Star Wars -universumiin sijoittuvan Goonies-tyylisen tarinan.

Prequel-trilogian ensimmäisessä osassa Tähtien sota: Episodi I – Pimeä uhka (1999) näytellyt Liam Neeson on tietoinen Star Wars -sisällön valtavasta määrästä, ja hän ei katso sen olevan hyvä asia. Hänen mielestään liika sisältö on vienyt Star Warsista ”mysteerin ja taian”.

Vaikka Neesonin hahmo Qui-Gon Jinn teki viime vuonna cameon Star Warsissa, hän ei myöskään ole kiinnostunut omasta spin-off-sarjasta. Hän vaikutti melkein tuskastuneelta kuullessaan kysymyksen Star Warsista.

– Ei, en ole, Neeson vastasi kiinnostuksesta omaan sarjaan.

– Star Warsilla on niin monia spin-offeja. Minusta se laimentaa sitä, ja oudolla tavalla se on poistanut mysteerin ja taian, Neeson sanoi.

Neesonista oli silti mukavaa tehdä hetki töitä Ewan McGregorin kanssa Obi-Wan Kenobissa.

– Se oli siistiä! Rakastin tehdä sen, Neeson hehkutti samassa haastattelussa vieressään istuvalle Paul Ruddille.

Kenties Neesonin paluu olisi mahdollinen, jos hänelle tarjottaisiin roolia elokuvassa. Viime vuoden huhtikuussa hän nimittäin sanoi ComicBookille, että hän olisi valmis näyttelemään roolissa uudelleen, jos se ei tapahtuisi televisiomuodossa.

– Luulen niin… jos se olisi elokuva, Neeson tuumi tuolloin.

– Olen vähän snobi television suhteen, minun on myönnettävä. Pidän vain valkokankaasta, Neeson tunnusti.

Hän ihmetteli ComicBookille myös ajan kulumista sitten Pimeän uhan, ja kertoi elokuvan kuvaamisen Lontoossa olleen loistava kokemus. Alla video Andy Cohenin tekemästä haastattelusta.

Lue myös: Millie Bobby Brown täytti 19 vuotta – tiesitkö tähden kuuroudesta ja väkivaltaisesta harrastuksesta? – Episodi.fi

Lähde: EW, ComicBook

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia