Nyt Elisa Viihde Viaplayssa: Herättelevä monsterileffa lapsuuden merkityksestä elämässä – pienen ihmisen pää voi sairastua loppuelämäksi

IMDb-arvosana on 7,4.

6.2.2023 10:45

Elisa Viihde Viaplayn valikoimassa on nyt pätevä fantasiaa ja todellista maailmaa sekoitteleva Hirviön kutsu (2016). Elokuva perustuu Patrick Nessin menestyskirjaan.

Tarinassa Conor-niminen lapsi joutuu kohtaamaan valtavia ongelmia, eikä mikään tunnu sujuvan. Äidillä on syöpä, eikä kylmästä isoäidistä ole rakastavaksi huoltajaksi. Isä puolestaan on häipynyt kauas toisen perheensä luokse, ja koulussakin kiusataan.

Yllättäen Conorin avuksi tulee kuitenkin odottamaton tukija. Eräänä yönä Conorin ikkunasta näkyvä ikivanha puu herää henkiin. Puu lupaa kertoa Coronille kolme tarinaa, aina seitsemän minuuttia yli keskiyön – yhden kerrallaan. Puuhirviö myös vaatii, että Conorin pitää kolmen tarinan päätteeksi kertoa oma tarinansa. Löytääkö Conor rohkeuden ja luottamuksen elämäänsä?

Pääosissa Lewis MacDougall, Sigourney Weaver, Felicity Jones ja Liam Neeson (ääni). Ohjauksesta vastaa J. A. Bayona. Alla traileri.

Lue myös: Näyttelijätär Alice Eve aiheutti kohun alusvaatekohtauksellaan – tältä 41 vuotta täyttävä tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lisää luettavaa