Näyttelijätär oli kuolla yön leffan kuvauksissa – kukaan ei tajunnut ettei kyse ole näyttelemisestä

IMDb-arvosana on 7,2.

6.2.2023 17:03

Yön tv-tarjonnassa on rikosmysteeri Suuri puhallus (2013).

Tarinassa FBI-agentti ja Interpolin rikostutkija jahtaavat illusionisteja, jotka järjestävät esityksissään näyttäviä pankkiryöstöjä ja jakavat rahat yleisölle. Pääosissa nähdään Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Isla Fisher, Dave Franco ja Mélanie Laurent.

Elokuvassa nähtiin vaarallinen kohtaus, joka oli viedä Fisherin hengen. Kohtauksessa Fisherin piti mennä suuren vesitankin sisälle – osittain kahlittuna.

Tilannetta varten oli kaksi varotoimenpidettä. Kansi jätettiin auki, jotta Fisher voisi uida ylös ja hengittää tarvittaessa. Lisäksi tankissa oli vipu, jota vetämällä kuvausryhmä tietäisi, että jotain on pielessä. Erään oton aikana hänen käsirautojensa ketju jäi tankin pohjaan jumiin. Tällöin hän ei voinut uida ylös eikä myöskään vetää vipua.

Tajuttuaan tilanteen, hän yritti herättää kuvausryhmän huomion hakkaamalla tankin lasiseinämää, mutta turhaan. Fisherin piti esittää tilanteessa paniikkia ja pelokkuutta, joten kukaan ei tajunnut, että hänellä on oikea hätä. Kaikki luulivatkin, että hän näyttelee. Hän ehti olla tankissa kolme minuuttia, kunnes stunt-koordinaattori tajusi, että jotain on vialla. Fisherin henki oli täpärällä, mutta hän selvisi säikähdyksellä.

Elokuva on myös Elisa Viihde Viaplayssa ja C Moressa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ti 07.02.2023 klo 00.40, AVA

Lue myös: Bond-tyttönäkin nähty Gemma Arterton täytti 37 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa