Nyt Netflixissä: Tarantinon valinta 2010-luvun parhaaksi elokuvaksi – täynnä ahneutta ja katkeruutta

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 96.

Netflixiin on lisätty The Social Network (2010).

David Fincherin ohjaama ja Aaron Sorkinin kirjoittama draama perustuu Ben Mezrichin kirjaan The Accidental Billionaires.

The Social Network kertoo tarinan Facebookin perustamisesta. Vuonna 2003 Harvardin opiskelija ja ohjelmoijanero Mark Zuckerberg ryhtyy työstämään uutta ideaa. Kuumeisen bloggaamis- ja koodaussession seurauksena alkunsa saa maailmanlaajuinen sosiaalinen verkko ja viestinnän vallankumous. Ja vain kuusi vuotta ja 500 miljoonaa kaveria myöhemmin Zuckerberg on kautta aikain nuorin miljardööri… mutta nuoren yrittäjän ällistyttävä menestys on samalla omiaan poikimaan vaikeuksia niin henkilökohtaisessa elämässä kuin lainopillisella sarallakin.

Pääosissa nähdään Jesse Eisenberg, Justin Timberlake, Andrew Garfield, Max Minghella, Armie Hammer ja Rooney Mara.

The Social Network nappasi kahdeksan Oscar-ehdokkuutta: paras elokuva, ohjaus, miespääosa, sovitettu käsikirjoitus, kuvaus, musiikki, leikkaus ja äänitys. Elokuva voitti lopulta kolme Oscaria: paras sovitettu käsikirjoitus, musiikki ja leikkaus.

The Social Networkin Rotten Tomatoes -prosentti on 96. Episodin arviossa elokuva sai neljä tähteä.

The Social Network on tragedia ja moraliteetti, joka kertoo tarinaa ahneudesta, kateudesta ja katkeruudesta”, kirjoitettiin arviossa.

Triviana voidaan mainita, että Quentin Tarantinon mielestä The Social Network on 2010-luvun paras elokuva.

Katso traileri alta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut