Gerard Butler on nyt vähän hempeämmällä päällä – kelpo romanttinen komedia lisättiin Prime Videoon

IMDb-arvosana on 6,4.

30.1.2023 15:03

Prime Videossa on nyt romanttinen komedia The Ugly Truth (2009). Gerard Butler ei siis tällä kertaa laita konnia poikki ja pinoon.

Abby Richter on romantiikkarajoitteinen aamuohjelman tuottaja, jonka epätoivoinen ”Sen Oikean” metsästys on jättänyt tylysti sinkuksi. Hän saa karun herätyksen todellisuuteen, kun hänen pomonsa heittää hänen aisaparikseen miehen nimeltä Mike Chadway. Tuo karski ja suorapuheinen mutta kieltämättä komea tv-kasvo lupaa kaivaa esiin kursailemattoman totuuden siitä, mikä saa miehet ja naiset syttymään.

Näyttelijöinä Butlerin lisäksi Katherine Heigl, Eric Winter, Nick Searcy, Bree Turner sekä John Michael Higgins. Ohjauksesta vastaa Robert Luketic.

Butlerin hahmo on elokuvassa vieraana ohjelmassa The Late Late Show with Craig Ferguson (2005). Butler ja Ferguson ovat hyviä ystäviä tosielämässä, ja näyttelijä on ollut hänen vieraanaan tosielämässä useita kertoja. Alla traileri.

Lue myös: Putin ei pitäisi tästä leffasta ja se kiellettiin Venäjällä – viiden tähden kaaosta ja komediaa nyt Elisa Viihde Viaplayssa – Episodi.fi

Lisää luettavaa