Nyt Prime Videossa: Toimintaveteraanien yhteinen näytös! 90 prosenttia leffasta kuvattiin Nasan entisissä tiloissa

IMDb-arvosana on 6,7.

24.1.2023 19:03

Illan tv-tarjonnassa on Sylvester Stallonen ja Arnold Schwarzeneggerin toimintatrilleri Escape Plan (2010).

CIA haluaa asiantuntija Ray Breslinin tutkivan yhden heidän uusista vankiloistaan, ja hän päättää tarttua haasteeseen. Breslinille luodaan uusi identiteetti, espanjalainen terroristi, jonka turvin hänet tullaan heittämään selliin. Vankilassa Ray tapaa saksalaisen terroristin henkivartijan Emil Rottmayerin, jonka kanssa hän ystävystyy. Hiljalleen Rayn ja Emilin yhteinen pakosuunnitelma alkaa hahmottua.

Episodin arvostelussa elokuva sai kolme tähteä:

”Vankilapakoelokuva ei nouse lajityyppinsä aatelistoon, mutta on pimeinä syys- ja talvi-iltoina viihdyttävä paukkujyvän palanpainike. Käsikirjoitus on alussa oivaltava, mutta vajoaa lopussa alle keskiarvon epäloogisuuksineen. Ohjauksesta vastaa taitava ruotsalainen Mikael Håfström. Kauas on tultu hänen kansanvälisestä läpimurtotyöstään Pahuudesta (2003).”

Ohjaaja Mikael Håfströmin mukaan elokuvasta kuvattiin 90 prosenttia Nasan entisessä rakennuksessa. Siellä oli aiemmin rakennettu avaruusaluksia. Alla traileri.

Lue myös: Lutuinen hetki Stallonen ja Schwarzeneggerin välillä ilostuttaa! Stallone niin ujona Expendables-lehdistötilaisuudessa! – Episodi.fi

Lisää luettavaa