Lutuinen hetki Stallonen ja Schwarzeneggerin välillä ilostuttaa! Stallone niin ujona Expendables-lehdistötilaisuudessa!

Schwarzeneggerin piti rauhoitella kollegaansa.

24.1.2023 13:03

Essentially Sports nosti esiin hetken vuoden 2014 lehdistötilaisuudesta, jossa olivat mukana muun muassa Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone ja Mel Gibson. Tuolloin käytiin paneelikeskustelu Expendables 3 -elokuvasta.

Vuonna 2014 ei ollut enää tietoakaan toimintalegendojen viileistä väleistä, joista puhuttiin heidän suurimpina menestyksien päivinään. Heistä on tullut selvästikin vuosien varrella kaverukset, jotka viihtyvät keskenään.

Schwarzenegger nosti lehdistötilaisuudessa esiin Stallonen taidot maalarina, joka sai ”Rambon” suorastaan nolostumaan. ”Terminaattorin” ylistyksestä ei myöskään ole tulla loppua, ja hän hehkuttaa näyttelijäkollegansa muun muassa ”idolikseen” ja ”uskomattomaksi”.

Schwarzenegger arvasi Stallonen ujostelevan kehuja, ja rauhoitteli häntä.

– Ei sinun tarvitse käyttäytyä ujosti, Schwarzenegger ohjeisti.

– Hän on poikkeuksellinen taidemaalari, näin hänen maalaavan, ja minulla on tietysti joitakin hänen maalauksiaan. Hän on uskomaton, kehutykitys alkoi.

– Hän on niin lahjakas musiikissa, tuottamisessa, ohjaamisessa, kirjoittamisessa, näyttelemisessä ja niin monessa. Niin monilahjakas… Ja on niin monia eri aiheita joista voimme puhua, kun emme ole tekemässä elokuvia, Schwarzenegger hehkutti.

Myös Stallone on aikoinaan kehunut Schwarzeneggeriä. Hän ainakin kutsui näyttelijää neroksi.

The Expendables 4 on tulossa syyskuussa tänä vuonna, mutta Schwarzenegger ei ole mukana tällä kertaa. Voisi kuitenkin arvella, että hyvin keskenään viihtyvä kaksikko nähdään vielä jossakin yhteisessä elokuvassa. Vanhoista tutuista nähdään ainakin Jason Statham, Dolph Lundgren ja Randy Couture.

Alla hetki lehdistötilaisuudesta. Video alkaa oikeasta kohdasta.

Lue myös: Kaunis Beverly Hills 90210 -tähti Tiffani Thiessen täytti 49 – tältä ikinuori nainen näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Essentially Sports

Lisää luettavaa