Nyt Prime Videossa: Nipin napin viihdyttävä uusintafilmatisointi 90-luvun toimintaklassikosta – päätähti joutui ottamaan taistelukohtauksen 22 kertaa uusiksi

IMDb-arvosana on 6,2.

20.1.2023 10:25

Total Recall on varmastikin yksi parhaista Arnold Schwarzeneggerin elokuvista. Aivonystyrätkin liikkeelle pakottava Paul Verhoevenin ohjaama scifi-klassikko sai uusintafilmatisoinnin vuonna 2012.

Uudessa versiossa näyttelee muun muassa Colin FarrellKate BeckinsaleJessica Biel ja Breaking Badista tuttu Bryan Cranston. Ohjaajana toimii Die Hard 4.0 -ohjaaja Len Wiseman.

Wisemanin versiossa riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta se ei ikävä kyllä pääse edeltäjänsä tasolle. Episodin arviossa elokuvaa sanottiin ”mukiinmeneväksi aivot narikkaan tekeleeksi”. Näin ollen elokuva täyttää tehtävänsä mukavasti harmittomana viihteenä.

Farrell tekee elokuvassa taistelukohtauksen, jonka hän esittää itse. Se on kuvattu yhdellä otolla, mutta yrityksiä oli 22 ennen kuin kaikki olivat tyytyväisiä. Alla traileri.

Lue myös: Hollywood-tähti Alec Baldwin ja asemestari syytteeseen kuolemantuottamuksesta – ”Minun vartiovuorollani kukaan ei ole lain yläpuolella” – Episodi.fi

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa