Prime Videon asiakkaat peruvat tilejään Jeremy Clarksonin saatua potkut

Clarkson on päätynyt jälleen kerran kohun keskelle.

24.1.2023 12:02

Amazonin Prime Video -suoratoistopalvelun asiakkaat ovat ryhtyneet boikotoimaan palvelua, koska Jeremy Clarksonin on saanut potkut.

Clarkson päätyi muutama viikko sitten otsikoihin kommentoituaan prinssi Harryn ja Meghan Marklen parisuhdetta. Clarkson joutuilopulta pyytämään anteeksi pariskunnalta.

– Säälin sitä miestä [prinssi Harryä], koska hän on pelkkä käsinukke, jolla on yhtä paljon kontrollia tekemisistään ja sanomisistaan kuin Basil Brushilla [brittiläinen lastenhahmo], Clarkson sanoi haastattelussa.

– Meghan on aivan eri juttunsa. Vihaan häntä. En vihaa häntä kuten Nicola Sturgeonia tai Rose Westia, vihaan häntä aina soluja myöten.

– En saa unta öisin, koska narskuttelen hampaitani ja unelmoin päivästä, jollain hänet marssitetaan jokaisen englantilaisen kaupungin lävitse alasti ihmisten huutaessa ”Häpeä!” ja heittelevät ulostetta hänen niskaansa, Clarkson sanoo.

Tällä hän viittaa kuuluisaan Game of Thrones -sarjan kohtaukseen.

Ihmiset vaativat puhelimitse Clarksonin eroa.

Clarkson’s Farmin toinen kausi esitetään kuten on suunniteltu, 10. helmikuuta. Myös kolmas kausi sekä sovitut The Grand Tour -sarjan spesiaalit ovat tulossa vielä, mutta Amazon ei kuitenkaan aio jatkaa Clarksonin kanssa työskentelemistä tämän jälkeen, joten Top Gear -veteraania puolustaneet ihmiset ovat alkaneet perumaan Prime Video -tilejään protestina potkuille.

Lähde: Ladbible

Lisää luettavaa