Jeremy Clarksonin uudessa ohjelmassa nähdään surullinen hetki – sai Clarksonin pidättelemään kyyneliä

Joutui sarjassa kurjien realiteettien eteen.

30.5.2021 19:30

Kerroimme aiemmin Jeremy Clarksonin uudesta ohjelmasta Clarkson’s Farm. Se on parhaillaan katsottavissa Amazon Prime Videossa.

Suosittu tv-kasvo Clarkson joutui maatilan puuhissaan varsin ikävän tilanteen eteen, sillä hänen lampailleen tuli sairauksia. Tähti joutui tämän jälkeen surullisen tehtävän eteen.

Clarkson joutui sallimaan kolmen lampaan lopettamisen. Clarkson olisi halunnut nähdä lampaansa vielä elossa, mutta kaiken lisäksi ne ehdittiin viedä pois. Hetki sai Clarksonin pidättelemään kyyneliä.

Clarkson sanoi, että hän oli kiintynyt lampaisiin, eikä hän todellakaan nauttinut niiden tappamisesta. Hän ruokki niitä joka päivä, joten ei ihme, että tähti alkoi kiintyä villaisiin ystäviinsä.

Sarjassa nähdään muutakin kuin surullisia hetkiä, sillä Clarkson myös auttaa lampaita synnyttämään sarjassa. Hän myös hoivasi kuvausten aikana niitä monin tavoin. Lopulta niistä monien kohtalona on silti päätyä ruokapöytään.

– Minä tosiasiallisesti synnytin heidät, kasvatin niitä, katselin heidän kasvavan, katselin heidän häntiensä putoavan ja pallien laskeutuvan. Sitten söin ne. Se on prosessi, joka sinun täytyy käydä läpi, jos aiot pitää maatilaa, Clarkson sanoi.

Voit lukea sarjasta tarkemmin täältä: Nyt jotain aivan muuta! Jeremy Clarksonin uusi nauruhermoja kutkuttava sarja lisättiin Amazon Primeen | Episodi.fi

Lisää luettavaa