Ex-Top Gear -juontaja Richard Hammondilla ei ollut varaa vuokraan – joutui myymään vuosimallin 1998 Ferrarinsa

Hammond ei ole enää Top Gear -ohjelman juontaja, mutta koko shown juontajakolmikko jatkaa nykyään The Grand Tour -sarjassa.

23.10.2020 14:33

Suositulla tv-kasvolla Richard Hammondilla on menestyksestään huolimatta ollut joskus rahahuoliakin. Ne äityivät niin pahaksi, että hänen täytyi myydä rakas Ferrarinsa tuolloin omistamastaan kuuden auton kokoelmasta.

Rahaongelmat ilmaantuivat, kun hänen piti muuttaa aikoinaan Lontooseen lähelle Top Gear -studiota, jossa he kuvasivat autoista ammentavaa sarjaansa yhdessä Jeremy Clarksonin ja James Mayn kanssa. Yksi muutto ei kuitenkaan riittänyt, sillä heidän piti muuttaa melkein heti uudestaan.

Perhe ei viihtynyt Lontoossa, joten he muuttivat takaisin edelliseen taloonsa. Tämän johdosta hän sai kuitenkin palatessaan kerralla kouraansa kuuden kuukauden vuokralaskun.

Hammondin rahatilanne ei ollut mitenkään äveriäs muutenkaan tuolloin, joten hänellä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin myydä hänen 5,5 litran V12-koneella varustettu 1998 Ferrari 550 Maranellonsa. Hammond sai sen onnekseen vastikään takaisin DriveTriben tempauksessa. Kyseisessä Ferrarissa on kyllä todella mainiot äänet! Alla DriveTriben video.

Lisää luettavaa