Top Gearin Jeremy Clarkson: Greta Thunberg on idiootti – ja niin myös ilmastodenialistit

Ok boomer.

1.12.2019 09:00

Top Gear -sarjan Jeremy Clarkson haukkui The Sunin haastattelussa 16-vuotiaan ruotsalaisaktivisti Greta Thunbergin ja nuorten autovastaisuuden. Hänen mukaansa kukaan alle 25-vuotias ei ole kiinnostunut enää autoista. ”Koulussa opetetaan ennen kuin lapset oppivat edes sanomaan ”isä ja äiti”, että autot ovat pahoja ja se jää heidän päähänsä”, Clarkson väittää.

Siitä huolimatta Clarkson ja hänen kollegansa Top Gearissa ovat ottaneet ilmastokatastrofin huomioon sarjassaan. He puhuvat aiheesta paljonkin. ”Ensimmäistä kertaa koskaan, ilmaston lämpenemistä tungetaan kurkustamme alas – emmekä ole idiootteja, se on ehdottomasti tapahtumassa. Voit muuttaa mielipiteitäsi. Vain idiootti ei muuta mielipidettään, kun esitetään kiistattomia todisteita”, Clarkson sanoo.

Clarkson tuntee tosin antipatiaa myös Thunbergiä kohtaan. ”Kysymys kuuluu mikä neuvoksi? Se on kiinnostavampi väittely kuin se mitä on tapahtumassa. Hän [Thunberg] on idiootti. Kulkee ympäriinsä hokemassa, että me kaikki kuolemme. Se ei ratkaise mitään, kultaseni.”

Lisää luettavaa