Bond-tyttö Denise Richards täytti 52 – tältä Starship Troopersissakin ihastuttanut tähti näyttää nyt

Väitti Charlie Sheenin vaikuttaneen hänen uraansa negatiivisesti.

18.2.2023 09:30

Starship Troopers oli aikanaan ristiriitainen elokuvatapaus. Kaikki eivät siitä pitäneet, mutta elokuvasta teki huomattavasti nautittavamman, jos tiesi kyseessä olevan yhteiskuntakriittinen elokuva.

Piti elokuvasta tai ei, niin siitä jäi varmasti monelle mieleen Charlie Sheenin ex-vaimonakin tunnettu näyttelijä Denise Richards, joka täytti 17. päivä 52 vuotta. Hän oli Starship Troopersin aikoihin uransa huipulla ja hänet nähtiin monissa muissakin isoissa elokuvissa, kuten Pierce Brosnanin rinnalla Bond-elokuvassa The World is not Enough. Eroottisessa Villit kuviot elokuvassa hän säväytti Neve Campbellin aisaparina.

Richards on nähty myös tosi-tv:n puolella, sillä Richards osallistui tosi-tv-ohjelmaan Denise Richards: It’s Complicated vuosina 2008 ja 2009. Asia on mainitsemisen arvoinen, sillä näyttelijän mukaan hänen oli pakko lähteä ohjelmaan mukaan ex-miehensä Charlie Sheenin takia.

– Kun tein sarjan… Minun oli pakko tehdä se. Minulla oli liian paljon oikeudenkäyntilaskuja ex-mieheni vuoksi. Hän sanoi haluavansa tyhjentää lompakkoni ja sen hän teki. Oikeudenkäyntikulut kertyvät aika nopeasti, näyttelijä sanoi.

Richards ei omien sanojensa mukaan arvannut, miten paljon erodraama vaikuttaisi hänen uraansa näyttelijänä. Richardsin mielestä Sheenin omat kohut loivat negatiivisen kuvan myös hänestä.

Richardsilla riittää silti runsaasti töitä näyttelijänä. Tällä hetkellä häneltä on tulossa IMDb-sivuston mukaan seitsemän eri tuotantoa. Hänet nähdään muun maussa komediassa Saturday at the Starlight yhdessä Abigail Breslinin kanssa. Alla Denise Richardsin jakamia Instagram-kuvia.

Lue myös: Jack Nicholsonin vieraantunut tytär, 28, isästään: ”Minulle jaettiin todella paskamainen kortti” – Episodi.fi

Lähde: IMDb, Cinema Blend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia