Jack Nicholsonin vieraantunut tytär, 28, isästään: ”Minulle jaettiin todella paskamainen kortti”

Hänellä oli mielipide myös ”nepo-vauvoista”.

18.2.2023 07:00

Jack Nicholsonilla oli pikainen suhde tarjoilijan kanssa vuoden 1994 tienoilla, ja siitä suhteesta syntyi uusi elämä. Vuonna 1994 syntyi Tessa Gourin, joka on Nicholsonin ja äitinsä Janinen tytär.

Isän ja tyttären välillä ei ole ollut käytännössä minkäänlaista ihmissuhdetta, ja Gourin on vieraantunut Nicholsonista. Hänen äitinsä olisi halunnut tyttären viettävän aikaa isänsä kanssa, mutta Hollywood-tähti ei ollut kiinnostunut.

Nicholson ei ole julkisesti tunnustanut Gourinin olemassaoloa. Tähti kuitenkin huhutusti maksoi tyttären yksityiskoulut, kun hän varttui Manhattanilla, New Yorkissa äitinsä kanssa.

– Äitini halusi, että minulla olisi ihmissuhde hänen kanssaan, mutta hän sanoi, ettei ollut kiinnostunut.

Gourin ei myöskään saanut paljastaa, kuka hänen isänsä on.

– Hyvin nuoresta iästä lähtien äitini käski minua olemaan kertomatta kenellekään, että minulla on tämä kuuluisa isä, Gourin kertoi.

– Tiesin, että hänellä oli valtaa, ja hän oli Daddy Warbucks -tason rikas, joten ikään kuin rinnastin elämäni orpo-Annien kaltaiseksi, Gourin sanoi.

Nicholson ei ole Gourinin mukaan ollut yhteydessä tyttäreensä moneen vuoteen. Gourin sanoi, ettei tunne häntä hyvin.

– Minulle jaettiin todella paskamainen, satunnainen kortti, mutta en anna sen tuhota minua. Itse asiassa aion saada siitä voimaa, Gourin sanoi.

Nicholsonin Gourin sanoo olevan ”monimutkainen henkilö”, ja uskoo äitinsä ”taistelevan omien demoniensa kanssa”. Hän katsoo olleensa vain näiden kahden henkilön yhdistelmän luoma vahinko.

Gourin on ollut turhautunut siitä, että ”nepo-vauvat”, eli nepotismista hyötyvät julkkisten lapset, valittavat sen sijaan että nauttisivat asemastaan. Hän toivoisi, että häntä kutsuttaisiin nepo-vauvaksi.

– Olen kasvanut ilman isääni, ja olen istunut sivussa ja katsonut turhautuneena, kuinka muut julkkisten lapset ovat saaneet helposti rooleja tai solmineet sopimuksia valtaviin agentuureihin, Gourin kirjoitti vastikään Newsweekissä.

Gourin on ollut mukana yhden elokuvan ja yhden lyhytelokuvan näyttelijänä. Häneltä on tulossa lisäksi vielä nimeämätön rikoselokuva.

Nicholsonilla uskotaan olevan kuusi lasta viiden naisen kanssa. Alla julkaisuja Gourinin Instagramista.

Lue myös: Millie Bobby Brown täytti 19 vuotta – tiesitkö tähden kuuroudesta ja väkivaltaisesta harrastuksesta? – Episodi.fi

Lähde: The Daily Beast, Newsweek

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia