Muistatko vielä 80-luvun seksisymbolin Bo Derekin? Tältä nainen näyttää nyt

Päätyi teinityttönä 30 vuotta vanhemman miehen matkaan.

14.2.2023 05:30

Bo Derek, 66, sementoi asemansa 80-luvun seksisymbolina näytellessään elokuvassa 10 – nainen kuin unelma (1979). Derekilla on elokuvassa kohtaus, jossa hän juoksee rannalla ihonvärisessä uimapuvussa, jota on imitoitu myöhemminkin populaarikulttuurissa.

Roolinsa jälkeen hän näytteli muun muassa Tarzan the Ape Man ja Bolero -elokuvissa, jotka menestyivät heikosti. Derek piti seuraavaksi viiden vuoden tauon, jonka jälkeen hän teki elokuvan Ghosts Can Do It, joka ei myöskään menestynyt kaksisesti. Derekistä tuli silti kuuluisa ikoni, vaikka hänen elokuvansa eivät olleet suuria menestyksiä.

Derekin koulunkäynti päättyi erikoisella tavalla. Hän oli high schoolissa, mutta ei käynyt siellä kuukauteen, koska hän vietti aikaa rannalla lekotellen ja surffaten. Kun hänen äitinsä sai hänet kiinni lepsuilusta, hän meni takaisin kouluun.

Sitten hän kuitenkin päätyi koe-esiintymisen jälkeen 16-vuotiaana Kreikkaan, näyttelemään elokuvaan nimeltään Fantasies ohjaaja-käsikirjoittaja John Derekin matkaan. Bo päätyi hänen kanssaan naimisiin 19-vuotiaana vuonna 1976 – huolimatta 30 vuoden ikäerosta. Elokuva julkaistiin vasta vuonna 1981, eikä sekään saanut hyvää vastaanottoa.

He olivat naimisissa Derekin kuolemaan vuonna 1998 saakka. Vuonna 2020 Derek meni naimisiin Villi Pohjola ja Sinkkuelämää -sarjoista tutun näyttelijän John Corbettin, 61, kanssa.

John Corbett elokuvassa Sex and the City – Sinkkuelämää 2 (2010).

Nykyään Bo Derek on osittain eläköitynyt näyttelemisestä. Viimeksi hän näytteli vuoden 2021 lyhytelokuvassa John Bronco Rides Again. Vapaa-aikansa hän viettää hevosaktivistina ja veteraanien tukijana.

Bo Derek on Instagramissa. Alla hänen jakamiaan kuvia.

Lue myös: American Beauty -elokuvan teinityttö Mena Suvari täytti 44 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Wikipedia

Lisää luettavaa