Näyttelijätär Emma Roberts täytti 32 vuotta – tältä väkivaltakohussa kylvetetty tähti näyttää nyt

Myrskyisä yksityiselämä ei ole vaikuttanut tähden uraan.

10.2.2023 05:30

Näyttelijä Emma Roberts täyttää tänään 32 vuotta. Hänet tunnetaan muun muassa elokuvista Millerit (2013), Nerve (2016) ja Aquamarine (2006). Roberts on Hollywood-näyttelijä Eric Robertsin tytär ja näin ollen Julia Robertsin veljentytär.

Näyttelemiseen Roberts saikin kipinän juuri tätinsä Julia Robertsin kautta, sillä hän vietti aikaa kuvauspaikoilla hänen kanssaan. Emman ensimmäinen elokuva oli kiitelty leffa Blow (2001), jossa päätähtenä oli Johnny Depp. Hän esitti siinä Deppin hahmon tytärtä. Tämän jälkeen Roberts sai useita pienempiä rooleja, ja päärooli heltisi lopulta tv-sarjasta Unfabulous (2004). Hän sai paljon kehuja roolisuorituksestaan.

Näyttelijä nähtiin myös elokuvassa Adult World (2013) yhdessä Evan Petersin kanssa. Peters ja Roberts rakastuivat elokuvan kuvauksissa ja päätyivät kihloihin, mutta eivät naimisiin. Mainittakoon, että Petersiä kiiteltiin viime vuonna kovasti sarjasta Dahmer – Hirviö: Jeffrey Dahmerin tarina.

Yhteinen taival sai heti alussa ryppyjä rakkauteen, sillä Roberts pidätettiin vuonna 2013, koska hän hyökkäsi Petersin kimppuun. Hänet kuitenkin vapautettiin tunteja kiinnioton jälkeen, eikä syytettä perheväkivallasta nostettu – eikä Peters sitä vaatinut. Peters kuitenkin kärsi rytäkässä vammoja.

Viranomaiset kertoivat, että vuoden yhdessä ollut pari oli riidellyt hotellihuoneessaan, ja joku hotellista soitti poliisit paikalle. Saavuttuaan poliisit näkivät Petersin verisen nenän ja puremajäljen hänen kehossaan, ja he pidättivät Robertsin välittömästi. Robertsin sisäpiirin kuulunut lähde kertoi molempien lyöneen toisiaan ja molempien olleen syyllisiä.

Peters ja Roberts erosivat vuonna 2019 pitkän ja toksiseksi väitetyn on/off-suhteen jälkeen. Vuonna 2020 Roberts sai vauvan Garrett Hedlundin kanssa, mutta pari erosi lopulta tammikuussa 2022.

Robertsin ura ei kärsinyt ainakaan isompaa kolausta huolimatta väkivaltaisesta välikohtauksesta. Hänen viimeisin elokuvansa on romanttinen komedia nimeltään Maybe I Do, jossa on mukana muun muassa Richard Gere ja Diane Keaton.

Lisäksi Robertsilta on tulossa viisi elokuvaa, joista yksi on äänirooli. Hänet nähdään myös draamasarjassa Second Wife.

Tulevista elokuvista voisi mainita ainakin Spider-Man-spin-offin Madame Web, joka kertoo selvänäkijämutantista Madame Webistä. Nimiroolissa nähdään eroottisista Fifty Shades -elokuvistakin tuttu Dakota Johnson.

Space Cadet -komediassa Robertsin näyttelemä biletyttö Rex osoittautuu NASAn avaruusohjelman ainoaksi toivoksi. Hän päätyy sattumalta koulutukseen häntä muodollisesti pätevämpien ehdokkaiden kanssa, mutta heillä ei siltikään ole Rexin älykkyyttä ja sisua.

Silloin tällöin Roberts jakaa kuvia elämästään Instagramissa. Alla hänen jakamiaan potretteja.

Lue myös: Näyttelijätär Alice Eve aiheutti kohun alusvaatekohtauksellaan – tältä 41 vuotta täyttävä tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Entertainment, IMDb, Entertainment, Your Tango

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia