Leffassa lähes henkensä menettänyt näyttelijätär Isla Fisher täytti 47 vuotta – tältä hän näyttää nyt

Seuraavaksi tulossa elokuva, jossa manipuloidaan aikaa.

3.2.2023 05:30

Usein Amy Adamsiin sekoitettu näyttelijä Isla Fisher täyttää tänään 47 vuotta. Hänet tunnetaan muun muassa elokuvista Wedding Crashers (2005), Himoshoppaajan salaiset unelmat (2009), Bachelorette (2012), The Great Gatsby, Suuri puhallus (2013) ja Yön eläimet (2016). Hänet nähtiin myös rakastetun Arrested Developmentin 15 jaksossa.

Fisher nousi tunnetuksi Shannon Reedin roolistaan australialaisessa saippuaoopperassa Home and Away, jota tehtiin vuosina 1994–1997. Hollywoodin ovet avautuivat teatterin, television ja Scooby-Doo (2002) -elokuvan kautta.

Fisher ei varmaankaan tuolloin vielä arvannut, että näytteleminen saattaisi viedä hänen henkensä, sillä näin oli tapahtua rikosmysteerissä Suuri puhallus (2013). Leffassa nähtiin vaarallinen kohtaus, jossa näyttelijän täytyi mennä suuren vesitankin sisälle – osittain kahlittuna.

Tilannetta varten oli kaksi varotoimenpidettä. Kansi jätettiin auki, jotta Fisher voisi uida ylös ja hengittää tarvittaessa. Lisäksi tankissa oli vipu, jota vetämällä kuvausryhmä tietäisi, että jotain on pielessä. Erään oton aikana hänen käsirautojensa ketju jäi tankin pohjaan jumiin. Tällöin hän ei voinut uida ylös eikä myöskään vetää vipua.

Tajuttuaan tilanteen, hän yritti herättää kuvausryhmän huomion hakkaamalla tankin lasiseinämää, mutta turhaan. Fisherin piti esittää tilanteessa paniikkia ja pelokkuutta, joten kukaan ei tajunnut, että hänellä on oikea hätä. Kaikki luulivatkin, että hän näyttelee. Hän ehti olla tankissa kolme minuuttia, kunnes stunt-koordinaattori tajusi, että jotain on vialla. Fisherin henki oli täpärällä, mutta hän selvisi säikähdyksellä.

Fisher tekee muutakin kuin näyttelee, sillä hän on kirjoittanut kaksi nuorten aikuisten romaania ja Marge in Charge -kirjasarjan. Perhe-elämästä mainittakoon, että Fisher on naimisissa Sacha Baron Cohenin kanssa, jonka kanssa hänellä on kolme lasta.

Fisheriltä on tulossa fantasiakomedia The Present, joka kertoo poikkeuksellisen lahjakkaasta pojasta, joka osaa manipuloida aikaa perhekalleuden avulla. Fisherin lisäksi näyttelijänä nähdään muun muassa Greg Kinnear.

Fisher on Instagramissa, jossa hän jakaa potretteja elämästään. Voit katsella niitä alta.

Lue myös: Bond-tyttönäkin nähty Gemma Arterton täytti 37 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Wikipedia, IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia