Onpas pullea masu! Muistatko American Beauty -elokuvan teinitytön Mena Suvarin? Tältä hän näyttää nyt

American Pie -elokuvistakin ja myös monista muistakin myöhemmistä elokuvista ja tv-sarjoista tuttu tähti on hänkin Instagramissa.

25.10.2021 05:30

42-vuotias Mena Suvari esitti vuonna 1999 ensi-iltansa saaneessa American Beauty -elokuvassa teiniä, joka kietoi pauloihinsa Kevin Spaceyn esittämän keski-iän kriisiä potevan miehen.

Rankkoja teemoja humoristisellakin otteella käsitellyt elokuva voitti aikoinaan viisi Oscaria. Sekä ohjaaja Sam Mendes, että pääosaa näytellyt Spacey veivät patsaat kotiinsa. Suvari voitti roolistaan BAFTAn.

Tähti on esiintynyt näihin päiviin asti varsin aktiivisesti elokuvissa ja tv-sarjoissa. Tällä hetkellä häneltä on tulossa peräti seitsemän eri elokuvaa, joista yksi on äänirooli. Hänen viimeisin, jo ensi-iltansa saanut näyttelijäpesti oli Sebastian Siegelin ohjaamassa Grace and Grit -elokuvassa. Se perustuu samannimiseen, suosittuun kirjaan.

Hänen seuraava elokuvansa Fourth Grade kertoo vanhemmista, jotka kerääntyvät hätäkokouksen heidän lastensa koululuokasta löytyneen marihuanapussin vuoksi. Pian jotkut vanhemmista päättävät polttaa sitä itse.

Suvarilla on meneillään huimat ajat, sillä hän synnytti tämän vuoden huhtikuussa poikavauvan. Näyttelijän työkalenteri näyttäytyykin tämän valossa entistä hurjempana.

Alla Mena Suvarin jakamia Instagram-kuvia. Mukana kaksi kuvaa, joissa Suvari poseeraa raskausvatsansa kanssa.

Lisää luettavaa