Muistatko vielä, kun Keanu Reeves ei näytellyt pelkästään puupökkelöitä? Klassikkokomedian tähdet kohtasivat jälleen – katso kuvat!

Alfonso Jimenez / REX / AOP

Vuoden 1989 komediaelokuva Billin ja Tedin uskomaton seikkailu on jäänyt katsojien mieliin hyväntahtoisesta koheltamisestaan läpi historiallisten tapahtumien.

Moni 80- ja 90-luvulla lapsuuttaan ja nuoruuttaan elänyt muistaa vielä yhden tuon ajan klassikkokomedioista, joka jaksaa naurattaa koheltamisellaan vielä tänäkin päivänä.

Vuoden 1989 Billin ja Tedin uskomaton seikkailu -elokuva (Bill & Ted’s Excellent Adventure) poiki vielä vuonna 1991 jatko-osan nimeltä Billin ja Tedin maailma (Bill & Ted’s Bogus Journey).

Ensimmäisessä elokuvassa nuoret lukiolaispojat matkaavat aikakoneella vuosisadasta toiseen ymmärtääkseen historiaa paremmin, jotta he eivät reputtaisi historian kurssia.

Bill & Ted -elokuvien tekijät kokoontuivat hiljattain Entertainment Weekly -viihdejulkaisun kuvauksiin, ja he puhuivat mm. elokuvien tunnetuimmista kohdista ja mahdollisesta kolmannesta elokuvasta.

Paikalla olivat sekä Bill (Alex Winter), Ted (Keanu Reeves) että elokuvien käsikirjoittajat Chris Matheson ja Ed Solomon.

Katso video alta!

 

Aiheeseen liittyvät jutut