Muistatko vielä Melrose Place -kaunotar Heather Locklearin? Tältä raitistunut 62 vuotta täyttänyt tähti näyttää nyt (kuva)

Viimeisimpiä vuosia sävyttäneet myös kohut.

27.9.2023 05:30

Heather Locklear on suurelle yleisölle tuttu ehkä parhaiten Melrose Place -tv-sarjasta, joka oli kovassa suosiossa aikoinaan Suomessakin. Locklear täytti 25. päivä syyskuuta 62 vuotta.

Locklear näytteli Melrose Placessa juonittelevaa mainospäällikköä Amanda Woodwardia. Hän on ollut mukana Melrose Placen lisäksi muun muassa sarjoissa Dynastia, Spin City ja LAX. Elokuviakin hän on tehnyt, kuten Wayne’s World 2 (1993), Hylättyjen vaimojen kerho (1996) ja Uptown Girls (2003).

Hylättyjen vaimojen kerho (1996).

Tähdellä on ollut aiemmin villejä vuosia, joihin kuuluivat usein kohut. Hän on jäänyt kiinni muun muassa rattijuopumuksesta ja pidätetty kotiväkivallasta. Hän on ollut myös useita kertoja vieroituksessa.

Kerroimme vuonna 2019, että Locklear määrättiin oikeuden päätöksellä mielenterveyshoitoon. Hänellä oli tuolloin kahnauksia lain kanssa, ja ne liittyivät muun muassa poliisin ja ensihoitajan pahoinpitelyyn. Hän uhkasi myös ampua itsensä, jolloin lähiomainen soitti hätäkeskukseen. Virkavallan tultua paikalle hän hyökkäsi poliisin ja ensihoitajan kimppuun.

Näyttelijälle langetettiin tuolloin kolmen vuoden ehdonalainen tuomio. Locklear ei saanut tuona aikana omistaa aseita eikä käyttää muita kuin reseptillä määrättyjä lääkkeitä. Myös alkoholi on ollut pannassa.

Heather Locklear, Grant Show ja Daphne Zuniga näyttelivät sarjassa Melrose Place. AOP

Woman’s World -lehden mukaan Locklear on taistellut itsensä kuntoon, ja hän on tiettävästi raitis, ja voi paremmin kuin koskaan. Hänen rinnallaan on pysynyt läpi vaikeiden aikojen miesystävä Chris Heisser. Lisäksi Locklear viettää aikaa tyttärensä Avan kanssa.

Locklearin viimeisin rooli on vuoden 2021 elokuvassa Don’t Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story. Locklearin tarkoituksena on jatkaa uraansa näyttelijänä.

Ikääntymisestä Locklear sanoi People-lehdelle vuonna 2021 seuraavasti: ”Olen aina rakastanut vanhenemista, koska se tarkoittaa, että olen elossa”, Locklear tuumi. ”Olen niin kiitollinen. En oikeastaan välitä siitä. En välitä siitä, miltä näytän. Vanhempani rakastavat minua yhä. Tyttäreni rakastaa minua. Tunnen itseni nuoreksi. Kyse on vain näkökulmasta.”

Don’t Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story (2021).

Alla listattuna muutamia triviatietoja Locklearista

Kun hänet hylättiin lukion cheerleading-joukkueesta, hän liittyi näytelmäkerhoon ja huomasi, että näytteleminen oli hänen todellinen intohimonsa.

Hylkäsi Sarah Tobiaksen roolin elokuvassa Syytetty (1988). Rooli meni Jodie Fosterille, joka voitti siitä ensimmäisen Oscarinsa.

Yksi harvoista näyttelijöistä, jotka ovat työskennelleet kahdessa sarjassa samaan aikaan. Ne olivat Dynastia (1981) ja T.J. Hooker (1982).

Tukee Michael J. Fox Foundation for Parkinson’s Research -järjestöä.

On maininnut John Forsythen (Dynastia) ja William Shatnerin olevan lempinäyttelijöitään sekä mentoreitaan ja hänen parhaita ystäviään. Shatnerin Boston Legal on Locklearin suosikkisarjoja, ja hän näyttelikin siinä kahdessa jaksossa.

Heather Locklear on Instagramissa. Alla hänen jakamiaan julkaisuja sekä melko tuore Drew Barrymoren tekemä haastattelu.

Lue myös: Muistatko Oi ihana toukokuu -sarjan? Siitä tähdeksi ponnahtanut Catherine Zeta-Jones täytti 54 – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Kaikki syntymäpäiväjutut täällä: syntymäpäivä -aiheiset jutut – Episodi.fi

Lähde: Woman’s World, TMZ, IMDb, People

Lisää luettavaa