Murhamysteerihitti Knives Out 2 sai melkoisen eriskummallisen nimen

Eipä ollut ensimmäisenä – eikä toisena – arvauslistalla tämä nimi.

13.6.2022 23:59

Star Warsinkin parissa työskennelleen Rian Johnsonin käsikirjoittama ja ohjaama murhamysteeri Knives Out nousi yhdeksi 2019 suosituimmista elokuvatapauksista. Ei siis aikaakaan, kun sille lähdettiin työstämään jatkoa. Seuraavan osan nimi saa kuitenkin varmasti monen kulmakarvat kohoamaan.

Knives Out 2:n virallinen nimi on Glass Onion: A Knives Out Mystery. Asiasta kertoi itse ohjaaja-käsikirjoittaja sosiaalisessa mediassaan.

Glass Onionissa nähdään ykkösosan tapaan laaja kattaus suuria Hollywood-nimiä. Daniel Craig uusii roolinsa etsivä Benuit Blancina ja mukaan tämän kertaiseen mysteeriin liittyvät myös myyn muassa Ethan Hawke, Kathryn Hahn, Dave Bautista, Kate Hudson, Edward Norton ja Janelle Monáe.

Knives Outin menestys kiinnitti Netflixin huomion ja suoratoistojätti ostikin pian itselleen oikeudet kahteen jatko-osaan huimalla 450 miljoonan dollarin sijoituksella. Glass Onion julkaistaan kuluvan vuoden lopulla, tarkka päivämäärä ei ole vielä kuitenkaan tiedossa. Kolmas osa on IMDb:n mukaan suunniteilla vuodelle 2024.

Ykköselokuva on vuokrattavissa Blockbusterista sekä Elisa Viihde Viaplaystä. Alla sen virallinen traileri.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa