Murhapelle Art the Clownin näyttelijä oli saada poliisien luodista Terrifierin kuvauksissa

Kaikenlaista sitä sattuu ja tapahtuu.

2.12.2023 15:15

Terrifier-leffasarjan luoja Damien Leone loi Art the Clown -nimisen saatanallisen pellen omia lyhäreitään The 9th Circleä (2008) ja Terrifier (2011) varten.

Art the Clown nousi Leonen keskushahmoksi vuoden 2013 All Hallows’ Eve -elokuvassa, jossa kaksi lasta ja heidän lapsenvahtinsa löytää vanhan VHS-kasetin, jolla esitellään Artin tappoja.

David Howard Thornton palkattiin lopulta valkokangasversioihin Art the Clowniksi.

Thornton muistelee erästä kohtausta, jota kuvattiin Trentonissa, New Jerseyssä. Poliisit olivat vähällä ampua miehen.

– Minua meikattiin erässä huoneessa, jonka ikkunan alla kaksi naista kävi kovaäänistä väittelyä. Menin katsomaan mitä siellä tapahtuu, enkä muistanut, että minut oli meikattu. Naiset näkivät verisen pellen katsovan heitä ja lähtivät kirkuen karkuun.

Kului puolisen tuntia, kun ohjaaja Leone ja tuottaja Phil Falcone pyysivät Thorntonin ulos. Siellä odotti 15-20 täysin aseistautunutta New Jerseyn poliisia mellakkavarusteissa.

– Kuvasimme ilmeisesti erittäin vaarallisessa naapurustossa ja naiset olivat soittaneet poliisille. Naisilla oli hauskaa, kun he tulivat kertomaan minulle kuinka onnekas olin, kun en astunut ulos ennen ohjaajaa ja tuottajaa, koska minut olisi muuten ammuttu.

Eikä se ole ainut kerta, kun poliisit saapuivat kuvauksiin. Erästä toista kohtausta kuvattiin pesulassa, jossa Thornton joutui riisuutumaan alasti. Mies istui verisenä ja alastomana pesulan penkillä, kun poliisit tulivat kyselemään verisen pellen perään. Joku oli nähnyt, kun kohtausta kuvattiin ja oli soittanut huolestuneena poliisille.

Jouluteemainen Terrifier 3 saapuu teattereihin 25. lokakuuta 2024.

Alla teaseri.

Lähde: Slashfilm

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia