Voi ei! Myös Kate Mara haluaisi viime vuoden suurimmalle supersankariflopille jatkoa

Supersankaribuumi ei ota laantuakseen. Eikä sillä, onhan se tämän hetken suurin elokuvabisnes, joten trikoopukuista laser-lehmää tullaan lypsämään myös jatkossa.

Miles Teller ilmoitti vain pari viikkoa sitten haluavansa tehdä jatkoa aivan hirvittävälle sekasotkulle, joka myös Fantastic Fourina tunnetaan. Nyt Kate Mara on liittynyt kuorolaisiin.

”Rakastaisin olla osa Fantastic 4:n jatko-osaa, jos sellainen meille suodaan”, kertoo Mara IGN:n haastattelussa. ”Rakastamme työskennellä yhdessä. Rakastaisimem näytellä näitä samoja hahmoja hieman eri lailla.”

Ihmeneloset oli katastrofi niin taloudellisesti kuin kriitikoidenkin mielestä. Karmistus tienasi jenkeissä vain 56 miljoonaa dollaria, kun sen budjetti oli 120 miljoonaa. Ohjaaja Josh Trank sai hirveän tantrumin Twitterissä vain päivää ennen ensi-iltaa ja haukkui leffan täysin.

”Vuosi sitten minulle oli mahtava näkemys elokuvasta. Ja se olisi saanut upeat arvostelut. Ette luultavasti tule koskaan näkemään sitä. Siinä todellisuudessa elämme nyt”, Trank purki tuntojaan.

Alla Kate Maran haastattelu.

YouTube video

Lähde: Hit Fix

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut