Näin kuvataan seksikohtauksistaan mainetta saanutta Outlanderia korona-aikana

Starz/HBO

Tarkkaa puuhaa.

Useat tuotannot ovat kärvistelleet kohta jo noin vuoden koronapandemian synnyttämissä ongelmissa. Vaikka viruksen leviämistä on yritetty ehkäistä mm. välttelemällä joukkokohtauksia, joidenkin asioiden kohdalla ei vaihtoehtoisia ratkaisuja välttämättä ole.

Fantasiaelementtejä sisältävän periodisarjan Outlander – Matkantekijä yksi kantava voima on sen päähenkilöiden aina tyylikkään Clairen (Caitriona Balfe) ja menneisyyden skottikönsikäs Jamien (Sam Heughan) jo liki 70 jaksoa kestänyt kuuma suhde. Sarjan seksikohtaukset ovat hyvin intiimejä, eikä pääosapari ole ainut, joka on esitetty kiihkeissä tunnelmissa kaikkien Outladerin viiden kauden aikana.

Sarjan kuvausten jatkuminen viivästyi koronaan liittyvistä syistä. Outlanderin ns. showrunnerina toimiva Matthew B. Roberts paljastaa, ettei viruksen ole annettu sotkea kuudennen kauden tunnelmia. Hänen mukaansa sarjan käsikirjoitukseen ei tehty muutoksia, eihän satojen, saati kymmenien vuosien takaisessa menneisyydessä koronavirusta tunnettu.

– Meillä on paljon intiimejä kohtauksia […ja vastaus siihen, kuinka ne voidaan toteuttaa on] testata, testata ja testata. Meidän piti keksiä, kuinka voimme varmistua siitä, että jokainen on testattu vielä testaamisen jälkeenkin ennen kuin kukin tulee kuvauspaikalle, ja pitää se kupla niin turvallisena kuin mahdollista. Se, että jokainen tuntisi olonsa turvalliseksi studiolla ja muilla kuvauspaikoilla, oli pääasia, mihin keskityimme, Roberts selventää.

 

Lähde: Elle

Aiheeseen liittyvät jutut