Suicide Squad -ohjaaja David Ayer kommentoi huonoja arvioita elokuvasta – THR paljasti tuotannon painajaismaisuuden

Elokuvan teossa oli The Hollywood Reporterin mukaan paljon ongelmia.

3.8.2016 22:31

Suicide Squad -elokuvan kovan hypetyksen jälkeen se oli pettymys suurimmalle osalle kriitikoista. Ohjaaja David Ayer on nyt kommentoinut asiaa Twitterissä.

– Prefiero morir de pie que vivir de rodillas – Emiliano Zapata, Ayer pamautti.

Teksti on meksikolaisen vallankumouksellisen Emiliano Zapatan peruja ja se tarkoittaa: ”Ennemmin kuolen jaloillani, kuin elän polvillani.” Ayer selitti, että lainaus on hänen tapansa sanoa, että rakastaa elokuvaa ja uskoo siihen. Hän lisäsi, että sen tekeminen oli paras kokemus hänen elämässään.

Kommentti vaikuttaa ristiriitaiselta The Hollywood Reporterin juttuun nähden, jossa sanottiin, että tuotannossa oli monia ongelmia. Käsikirjoitus tehtiin väitetysti kiireellä kuudessa viikossa ja käsikirjoittaja-ohjaaja Ayer oli tiettävästi valtavan paineen alla studion taholta.

Elokuvan leikkauksessa oli mukana tiettävästi myös liian monta kokkia. Lisäksi koko elokuvantekoprosessia kuvailtiin paniikinomaiseksi. Niin ikään tuotannossa sanottiin olevan mukana paljon egoilua sen sijaan, että ongelmat olisi rauhallisesti selvitetty. Elokuvan ensi-iltaa ei voitu siirtää myöskään myöhemmäksi kaupallisten partnereiden vuoksi.

Lähde: Metro, The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa