Naisnäyttelijä joutui seksiorjaksi – näytteli sen jälkeen itseään elokuvassa (traileri)

Joutui huijatuksi Lontoossa.

Ruotsalaissyntyinen näyttelijä Frida Farrell esitti tänä vuonna ilmestyneessä Selling Isobel -elokuvassa seksiorjaa. Edes elokuvan tekijät ohjaajaa lukuunottamatta eivät tienneet, että Farrell oli oikeasti joutunut elämässään seksiorjaksi ja että elokuva perustui juuri hänen tapaukseensa.

Nainen oli ollut vuonna 2002 ”mallikuvauksissa” Lontoossa – tai sellaisiksi hänet kadulla tavannut mies kuvauksia väitti. Farrell suostui kuvauksiin ja ensimmäinen tapaaminen menikin normaalisti. Paikalla oli jopa toinen nainen, joka auttoi valaistuksessa.

Farrellille soitettiin myöhemmin ja pyydettiin uusiin kuvauksiin. Tunnelma oli tällä kertaa välittömästi erilainen. Ovi lukittiin hänen takanaan ja Farrellin kuvauksiin houkutellut mies uhkasi häntä puukolla.

Seuraavat kolme päivää näyttelijä vietti huumattuna. Farrell pakotettiin pornokuvauksiin, harrastamaan oraaliseksiä vangitsijansa kanssa ja lisäksi seksiä viiden muun miehen kanssa. Hän onnistui lopulta pakenemaan, kun vangitsija unohti lukita oven. Farrell juoksi yhtä soittoa ystävänsä luokse, joka ”huolehti eikä kysellyt liikaa kysymyksiä.”

Selling Isobel voitti Raindance Film Festival -tapahtumassa indie-elokuvien palkinnon. Alla elokuvan traileri.

Lähde: New York Post

Aiheeseen liittyvät jutut

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Vastaamalla näet muiden vastaukset.